Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
MTKClient ile açabilirsiniz.
github.com
GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool
MTK reverse engineering and flash tool. Contribute to bkerler/mtkclient development by creating an account on GitHub.
- Makaleler
- 9
github.com
MTK reverse engineering and flash tool. Contribute to bkerler/mtkclient development by creating an account on GitHub.
Son düzenleyen: Moderatör:
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
![]()
MTK reverse engineering and flash tool. Contribute to bkerler/mtkclient development by creating an account on GitHub.github.com
Hocam bu Tool'u kullanmak için cihazı preloader moda mı almak gerekiyor? Zira ya ben yanlış okudum ya da bilmiyorum MTKClient GitHub sayfasında bulamadım.
- Makaleler
- 9
Hocam bu Tool'u kullanmak için cihazı preloader moda mı almak gerekiyor? Zira ya ben yanlış okudum ya da bilmiyorum MTKClient GitHub sayfasında bulamadım.
Gerekiyor, burada mevcut.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
![]()
MTK reverse engineering and flash tool. Contribute to bkerler/mtkclient development by creating an account on GitHub.github.com
Hocam defalarca denemem sonucu bir türlü beceremedim MTKClient'i. Ses kısma tuşuna basılı tutup cihazı brom moda almama rağmen ya 2 saniye sonra cihaz kendini yeniden başlatıyor, ya da bağlansa bile state 2'den sonra bağlantıyı kesiyor. @Heribert Yavuz
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Hocam defalarca denemem sonucu bir türlü beceremedim MTKClient'i. Ses kısma tuşuna basılı tutup cihazı brom moda almama rağmen ya 2 saniye sonra cihaz kendini yeniden başlatıyor, ya da bağlansa bile state 2'den sonra bağlantıyı kesiyor. @Heribert yavuz.
Uygulamayı aç ve tüm tuşlar ile dene.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu şekilde kalıyor hocam. Tüm kombinasyonları denedim sadece 1 kombinasyon işe yarıyor oda böyle kalıyor.
@Heribert Yavuz
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Xiaomi konularında bilgim yok, kendisine soralım.
@kullanıcı311
@kullanıcı311
MediatekBootloaderUnlock
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Klasöre çıkar bu dosyayı. Ardından içindeki usbdk programını kurun. Bilgisayarın 64 Bit ise X64, 32 Bit ise X86 olanı seçeceksiniz. Tabii bu programın 32 Bit desteklediğini düşünmüyorum.
Cihazı Brom'a al ve unlockbootloader.bat adlı dosyayı çalıştır.
Bu tüm MTK cihazlar (dimensity serisi hariç)için geleneksel bir yöntem.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
![]()
MediatekBootloaderUnlock
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Klasöre çıkar bu dosyayı. Ardından içindeki usbdk programını kurun. Bilgisayarın 64 Bit ise X64, 32 Bit ise X86 olanı seçeceksiniz. Tabii bu programın 32 Bit desteklediğini düşünmüyorum.
İlginç bir şekilde çalışmıyor hocam. MTKClient'i Debian üzerinde denediğimde ise Stage 2'ye geçebiliyorum fakat Bootloader kısmını beceremedim sanırsam.
Edit: Nasıl yaptım bilmiyorum ama tekrar denediğimde cihaz bootloop oldu, SPFT ile tekrar Stock Rom atmam gerekecek sanırım.
![]()
MediatekBootloaderUnlock
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Hocam cihaz bootloop oldu, çalışmıyor hiçbir şekilde anlam veremedim.
3 gün sonra gelen 3. edit: SP Flash Tool ile Stock ROM attım en son, hiçbir şekilde MTKClient veya MediatekBootloaderUnlock çalıştıramadım/çalışmadı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-