KS KS Siyu Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 9 Beğeniler 478 7 Eylül 2024 #11 9573 dedi: Denediniz mi? Unlock tool ile normalde açması gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kilidi actim fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bolumu sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor.
9573 dedi: Denediniz mi? Unlock tool ile normalde açması gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kilidi actim fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bolumu sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 7 Eylül 2024 #12 Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonun parolasını deneyin, olmaz ise SD kart kullanın.
Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonun parolasını deneyin, olmaz ise SD kart kullanın.
9 9573 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Çözümler 8 Beğeniler 173 7 Eylül 2024 #13 Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon parolasını kaldırın hala aynı sorunu alırsanız bilgisayardan sd karta atıp telefona takın.
Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon parolasını kaldırın hala aynı sorunu alırsanız bilgisayardan sd karta atıp telefona takın.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #14 Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer parolayı bulamazsanız TWRP flashlamayı deneyin aynı cihazda aynı sorunumu çözdü. Eğer TWRP'de şifreli ise verileri silmek gerekecek.
Siyu dedi: Hocam kilidi açtım fakat OrangeFox'a girince dosyalarim gozukmuyor. Veri bölümü sifrelenmis diyor ve benden bir parola istiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer parolayı bulamazsanız TWRP flashlamayı deneyin aynı cihazda aynı sorunumu çözdü. Eğer TWRP'de şifreli ise verileri silmek gerekecek.