Siyu

Yetkin
Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok, telefon aşırı yavaşlamaya başladı crDroid 6 kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bootloader kilidini açtım fakat 1 hafta onay bekliyormuş, bunu aşmanın bir yolu var mı? IMEI ithalat yolu ile kaydedilmiş gözüküyor.

Son düzenleme:
Hocam mi kildi süre atlatmayı tam olarak bilmiyorum @kullanıcı311 yardımcı olabilir.
Yoksa 1 hafta sonra MI Unlock tool ile açabilirsiniz.
uyarı tüm verileriniz Bootloader kilidi açma işleminde silinecektir yedeklemeyi unutmayın.
Oragefox ya da TWRP kurabilirsiniz.
crDroid Android 13 kadar kurabiliyorsunuz.
Son olarak crDroid AOSP ROM yani Google servisleri yok onun için GApps kuracaksınız.
Wi-Fi'ya da BT çalışmasa da orijinal boot.img Flashlayın.

Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok, telefon aşırı yavaşlamaya başladı crDroid 6 kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bootloader kilidini açtım fakat 1 hafta onay bekliyormuş, bunu aşmanın bir yolu var mı? IMEI ithalat yolu ile kaydedilmiş gözüküyor.
Hocam Crdroid A13 Version 9.12 tavsiye etmiyorum.Genel olarak A13 tavsiye etmiyorum.RN7e 13 ağır geliyor max 12 kurulmalı.Romlar 3 ayda bir yeniden flashlanmak istiyor şiştikler için

Hocam mi kildi süre atlatmayı tam olarak bilmiyorum @kullanıcı311 yardımcı olabilir.
Yoksa 1 hafta sonra MI Unlock tool ile açabilirsiniz.
uyarı tüm verileriniz Bootloader kilidi açma işleminde silinecektir yedeklemeyi unutmayın.
Oragefox ya da TWRP kurabilirsiniz.
crDroid Android 13 kadar kurabiliyorsunuz.
Son olarak crDroid AOSP ROM yani Google servisleri yok onun için GApps kuracaksınız.
Wi-Fi'ya da BT çalışmasa da orijinal boot.img Flashlayın.
Hocam Crdroid A13 Version 9.12 tavsiye etmiyorum.Genel olarak A13 tavsiye etmiyorum.RN7e 13 ağır geliyor max 12 kurulmalı.Romlar 3 ayda bir yeniden flashlanmak istiyor şiştikler için
Hocam telefon su siralar telefonum en ufak sicakta kullanilmayacak derecede donmaya basladi, telefon cok kullanan biri degilim bu yuzden hiz daha onemli. crDroid'de Android surumunda en iyi hizi alabilecegim surum hangisidir? @9573 kurulum hakkinda hicbir sey bilmiyorum adim adim yazabilme sansiniz var mi?

Ubl bypass edebiliriz. Telefonun arka kapağını açmanız gerek.

crDroid 9.12 kurdum official Build. Gayet memnunum ama artık güncelleme gelmiyor. İsterseniz desteği devam eden unofficial Build'i deneyebilirsiniz.

Adamlar en son 20 Ağustos'da Crdroid 9.19 çıkardılar.

Son düzenleme:

crDroid 9.12 kurdum official Build. Gayet memnunum ama artık güncelleme gelmiyor. İsterseniz desteği devam eden unogficial Build'i deneyebilirsiniz.

Adamlar en son 20 Ağustos'da crDroid 9.19 çıkardılar.

Hocam arka kapağı çıkarırken dikkatli olun parmak izi okuyucu Flex koparmayın bu işlemi yapmak istemiyorsanız beklemek dışında başka seçenek yok.

Hocam arka kapağı çıkarırken dikkatli olun parmak izi okuyucu Flex koparmayın

Doğrudur kapağı direkt çekerseniz Flex kopabilir. Dikkatlice Flex kablosunu kapaktan sökmelisiniz. Ben parmak izi okuyucusunu kullanmadığım için Flex'i söktüm attım. Zaten kasa değişiminden sonra çalışmıyordu.

Hocam telefon su siralar telefonum en ufak sicakta kullanilmayacak derecede donmaya basladi, telefon cok kullanan biri degilim bu yuzden hiz daha onemli. CrDroid'de Android surumunda en iyi hizi alabilecegim surum hangisidir? @9573 kurulum hakkinda hiçbir şey bilmiyorum adim adim yazabilme sansiniz var mi?

Bootloader açılıp açılmasına nasıl bakılır?
Bilgisayara MI Unlock tool indirin.
Telefon ayarlarında bunları açın: Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici seçenekleri içeresinde.
  • OEM lock.
  • Mi kilit başvurusu yaptıysanız bir daha yapmayın süreci uzatacaktır.
  • USB hata ayıklamayı açın.
Bilgesyara hesabı açıp MI Unlock tool bahsediyorum.
Telefonu Fastboot alın.
Ses kısma +güç tuşu basılı mi logosu gelince elinizi çekin böyle açılıyordu sanırım.
Sonra unlock tool hesap açtıktan sonra unlock diyoruz.
Verilerinizi kaybedeceksiniz cihazı yedeklemeyi unutmayın.
Failed diyorsa birkaç gün sonra tekrar deneyin success yazarsa başarıyla Bootloader kildi açıldı.
Not: Bu işlem uzun sürebilir şansınıza bağlı.

Not: Daha kısadır ama arka kapağı açılması gereklidir arka kapağı sökerken ve takarken dikkatli olun.
Birkaç tool ile hızlıca açabilirsiniz.

Hocam konuyu unutunuz mu?

Son düzenleme: