Custom ROM Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

Hocam, TWRP yüklü fakat tam olarak nasıl atacağım şimdi? Ben onu anlamadım. Biraz anlatabilir misiniz? Ayrıca aracı komut seti ile mi açacağım? Source code şeklinde atmışlar git linkini.

Aslında internet konular var ama benim hatırladığım, Fastboot menüsüne girip ADB and Fastboot indirip kurulu olduğu yere TWRP'yi atıp komutlar ile TWRP'yi Fastboot ile atıyordum, kısaca böyle aslında YouTube'da eğer bulabilirseniz aşağı yukarı böyle.

Hocam, bunu yapıyorum fakat cihazımı Fastboot cihazı olarak bulamıyor.

fastboot : The term 'fastboot' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. C
heck the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ fastboot devices
+ ~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (fastboot:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException diye bir hata alıyorum. Ayrıca cihazımı Bootloader'da olarak tanımlıyor bunu da kavrayamadım.

@Geraltın kılıcı,
Disket olarak seçin bir de aynı sorunu zamanında disket olarak seçerek çözmüştüm, ayrıca disket seçme bölümünde tüm cihazlar dediğinizde Google olarak bir disket çıkıyorsa onu seçip dener misiniz?

@Geraltın kılıcı
şöyle bir video buldum belki yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
Hocam basıyorum, imza katoloğunu açıyor.
Yanlış şeye basıyorsunuz, .inf dosyasına basmalısınız.

Komutları yazarken .\ eklemeyi dener misiniz?

Telefonun Pro modeli elimde bu arada. Eğer merdiven altı IMEI kullanıyorsanız kesinlike official ibaresi bulunan ROM'ları tercih edin. Eğer özelleştirme, performans ve batarya aynı anda istiyorsanız CRDroid tercih edebilirsiniz, aktif olarak benim Note 8 Pro'mda da CRDroid kurulu. Batarya ve stabilite en önemlisi derseniz de LineageOS daha iyidir.

Hocam, kaçak Xiaomi değil. Orjinal 5 sene önce aldık. Bu arada bişi daha sorabilir miyim? Sim kartı desteği olarak aralarında fark var mı? LineageOS'de sim kart sorunu yaşayanlar var mış.

Ek: Sim kartınızla ilgili bir sorun yaşadınız mı CRDroid'de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…