Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

SF26

Üstün
Cihaz
Redmi Note 8
Öncesinde açılmış konular var lakin Custom ROM ile ilgili bilgim 0, bu yüzden 0'dan anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Telefonu önce sıfırlayacağım ve öyle başlayacağım Custom ROM işlemine. Bootloader kilidini bile açamayabilirim, bu yüzden detaylı bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum.

crDroid indirdim zaten 1.5 GB'lık dosyasını, 0'dan kurulum rehberi lazım bana.

Bilgisayara şimdiden MI Unlock tool indir. Xiaomi bazı cihazlarda 1-2 hafta bekletme süresi koyabiliyor eğer yoksa şanslısın varsa bir daha deneme (süre uzar) ve mecbur 1-2 hafta bekle. Bootloader açmak çok basit ayarlardan geliştirici seçeneklerini aktif edip OEM kilidi aç ve mi hesabına gir, unlock tool ile Bootloader'ı açmayı dene eğer dediğim olayı yaşamazsan kilit açılır. İndirmek için de TWRP kullanabilirsin tavsiyem yanına bir de GApps paketi kurman.

1 haftalık beklemeye aldı, bekleme süresi geçmiyor diye biliyorum.
Bekleme süresi bittikten sonra tekrar deneyip kilidi açtığım zaman yapmam gereken şeyler sırasıyla neler?

@Heribert Yavuz

1 haftalık beklemeye aldı, bekleme süresi geçmiyor diye biliyorum.
Bekleme süresi bittikten sonra tekrar deneyip kilidi açtığım zaman yapmam gereken şeyler sırasıyla neler?

Fastboot aracılğıyla TWRP yükleyip. Komple wipe data yes yapın, sonra ROM'u cihaza atıp flashlayın.

Fastboot aracılğıyla TWRP yükleyip. Komple wipe data yes yapın, sonra ROM'u cihaza atıp flashlayın.
Telefonu Mi Unlock ile açtıktan sonra bunu yapmam lazım değil mi hocam?

@Heribert Yavuz bir de telefonun içinde aktif kullandığım hattım mevcut, 1 hafta boyunca fastbootta kalması mı lazım?

Telefonu Mi Unlock ile açtıktan sonra bunu yapmam lazım değil mi hocam?

@Heribert Yavuz bir de telefonun içinde aktif kullandığım hattım mevcut, 1 hafta boyunca fastbootta kalması mı lazım?

Evet.
Hayır 1 hafta dolduktan sonra Booloader'ı MI Unlock üzerinden tekrar açacaksınız.

Mi hesabı ekle cihaza ve geliştirici ayarlarından mi kilit durumundan başvuru al. Başvuruyu mobil veri ile alman gerek. 1 hafta beklemem diyorsan yöntemler var ama cihazın içi açılacak.

crDroid Android 13 atarsın en fazla. Note 7'de birkaç ay sonra kasıyordu bende ama aynı olacağını pek sanmam. Note 8 ROM konusunda bayağı ileride. Kaç sene geçmesine rağmen aktif developmenti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…