Redmi Note 9 pil tüketimi arttı

SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Cihaz
Redmi Note 9
Arkadaşlar merhaba normalde pil kullanımı genelde saatte en fazla %5 oluyordu az önce telefonu aldım elime ve pili çok hızlı tükenmeye başladı.

Hem ESET hem de Kaspersky ile taradım bir sonuç yok ne yapmalıyım?

Demek hem "ESET hem Kaspersky" ile taradın. Avast, AVG falan da indir öyle tarat bi de telefon işlemcisini kullanmıyor ya sonuçta bataryadan gitmez. Telefonda antivirüs programları gereksizdir hiçbir işe yaramaz boşa pilini yer. Gereksiz uygulamaları sil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğini indireyim ama cihaz da ısındı biraz. Gereksiz uygulama hiç yok ki hocam ama biraz daha sileyim.

Hocam onla da tarafım bir şey çıkmadı, bazı sitelerden YouTube videosu indirmiştim ondan mı oldu acaba? Videoların hepsini de sildim.

Hocam onla da tarafım bir şey çıkmadı, bazı sitelerden YouTube videosu indirmiştim ondan mı oldu acaba? Videoların hepsini de sildim.
Ben şaka amaçlı söylemiştim. Telefonda antivirüs programları hiçbir işe yaramaz virüsten de korumaz boşa pil harcar. Hepsini silin.

AccuBattery değerleri bazen yanıltıcı olabiliyor. Ancak gerçekten de piliniz hissedilir şekilde hızlı tükenmeye başladıysa pil kullanım ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Arkada pili sömüren bir yazılım açık olabilir belki.

Ayrıca nasıl bilgisayarlarda da birden fazla antivirüs yazılımının aynı anda kullanılması önerilmiyorsa telefonlarda da birden fazla antivirüs yazılımını aynı anda kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…