Swanxy
Çalışkan
@Jack İşte Hocam LineageOS yapmaya karar verdim nasıl yapacağım hakkında bir video veya kısaca anlatır mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl çalıştıran şeyler Windows Update ile geliyor ve o yazılım neyin yüklediği bile belli değil ve Windows 7 zamanından kalma sanırım o tür yazılımlar.
adb devices komudunun çıktısında cihaz gözükmesi lazım. https://xdaforums.com/t/tool-minimal-adb-and-fastboot-2-9-18.2317790/Asıl çalıştıran şeyler Windows Update ile geliyor ve o yazılım neyin yüklediği bile belli değil ve Windows 7 zamanından kalma sanırım o tür yazılımlar.
adb devices komudunun çıktısında cihaz gözükmesi lazım. https://xdaforums.com/t/tool-minimal-adb-and-fastboot-2-9-18.2317790/Windows Update'in ne kadar rezalet olduğunu herkes biliyor, üstelik ne olduğu belli değil dediğiniz sürücü direkt dosyadan yükleme mantığıyla çalışan en hızlı yollardan biri. 2013'ten 2023'e kadar güncelleme almış sürücü kurucudur. En hızlı ve kolay yöntemi çalıştırır. Bunun tartışmasını burada yapmak çok mantıklı değil hocam, konuyu kapatalım. Asıl amaç arkadaşa yardımcı olmak.
Verdiğim linkteki sürümü dener misiniz? Sideload işleminde bunu kullanıyorum ben. Sideload moduna girdikten sonra kabloyu tak çıkar yapıncaadb deviceskomudunun çıktısında cihaz gözükmesi lazım. https://xdaforums.com/t/tool-minimal-adb-and-fastboot-2-9-18.2317790/
C:\program files (X86)\minimal ADB and Fastboot konumunda bulunur orijinalinde.
Bunun kurulduğu yere istediğiniz ROM'u atacaksınız. Kusura bakmayın geç gördüm.
Microsoft'a laf atanı da ilk kez duyuyorum. Ayrıca o sürücü pakedi ne kadar sürücü taşıyabilir de her telefona uyumlu çıkabilir. Hatta ve hatta ilk başladığımda ben de kurdum o aracılar ile ama bil bakalım çalışmadılar. En son bir yerde Windows Update ile kurman gerektiği yazılmıştı ve isteğe bağlı güncellemeler kısmında direkt kurup halletmiştim.Windows Update'in ne kadar rezalet olduğunu herkes biliyor, üstelik ne olduğu belli değil dediğiniz sürücü direkt dosyadan yükleme mantığıyla çalışan en hızlı yollardan biri. 2013'ten 2023'e kadar güncelleme almış sürücü kurucudur. En hızlı ve kolay yöntemi çalıştırır. Bunun tartışmasını burada yapmak çok mantıklı değil hocam, konuyu kapatalım. Asıl amaç arkadaşa yardımcı olmak.
Sağolun hocam, asıl ben teşekkür ederim. Geçmiş olsun, güle güle kullanın. Benim için yapabileceğiniz şey telefonunuzu memnuniyetle kullanmaktır. Sorun çıkarsa konu açabilirsiniz iyi forumlar.Hocam bunu indirip sideload yaptım ve gerçekten sorunsuz bir şekilde oldu dün ne kadar uğraştım bilemesiniz size ne kadar teşekkür etsem az bu aralar çok sıkışık durumdaydım telefon pert olsa benim için çok kötü olurdu sizin gibi insanlar iyi ki var çok minnettarım sizin için yapabileceğim bir şey var mıdır iyi akşamlar.
Microsoft'a laf atan binbir kişi var. Üstelik sürücüde uyumluluk meselesi yoktur, sadece aradaki ADB bağlantısını sağlar. Bu mantıkla yürürseniz Samsung'un "Universal" olarak geçen sürücüsü de her cihaza uyumlu çıkamaz.Microsoft'a laf atanı da ilk kez duyuyorum. Ayrıca o sürücü pakedi ne kadar sürücü taşıyabilir de her telefona uyumlu çıkabilir. Hatta ve hatta ilk başladığımda ben de kurdum o aracılar ile ama bil bakalım çalışmadılar. En son bir yerde Windows Update ile kurman gerektiği yazılmıştı ve isteğe bağlı güncellemeler kısmında direkt kurup halletmiştim.