Yer
Trabzon
Cihaz
Redmi Watch 3 Active
Dün akşam MiFitness uygulamasının 9.3.869i sürümünde cihaz ayarlarının altında Çince olarak değişik ayarlar gördüm. Bu ayarları kurcalarken saatim ENG moduna girdi. Birkaç kere yeniden başlatmayı denedim ama işe yaramadı. Saat artık telefona bağlanmıyor. Görsellerde ki FQC menüsünün Phone sekmesine gelince telefonum Bluetooth ile saate bağlanabiliyor ama MiFitness saati görmüyor. Birçok yerde araştırdım ama bu moddan nasıl çıkacağımı bulamadım. Ne yapabileceğim konusunda tavsiyesi olan var mı?
IMG_20250802_102333.webp
IMG_20250802_102343.webp
IMG_20250802_102350.webp

Guc dugmesine 10 saniye basinca kapanip acilmasi gerek. Olmazsa EasyFace yukleyip telefonu PC'ye USB'den baglayip adb ile resetlemeyi deneyebilirsin.

adb ile fabrika ayarlarina almak icin su komutu yazabilirsin.

Kod:
adb shell am broadcast -a android.intent.action.MASTER_CLEAR

Guc dugmesine 10 saniye basinca kapanip acilmasi gerek. Olmazsa EasyFace yukleyip telefonu PC'ye USB'den baglayip adb ile resetlemeyi deneyebilirsin.

Güç düğmesine basılı tutunca kendini yeniden başlatıp tekrar ENG moduna giriyor ama diğer yöntemi akşama deneyebilirim.

adb ile fabrika ayarlarina almak icin su komutu yazabilirsin.

Kod:
adb shell am broadcast -a android.intent.action.MASTER_CLEAR
Saatin şarjı bitmiş şarj olduktan sonra komutu deneyeceğim ama telefonumu sıfırlamaz değil mi? Sadece saat sıfırlansa bana yeter.

Son düzenleme: