3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 24 Temmuz 2024 #1 Redmi Watch 4 aldım, daha elime ulaşmadı. Mi Fitness uygulamasını indirdim, başka önerdiğiniz bir uygulama var mıdır? Ek özellikler, arayüzler falan. Amazfit için AmazFaces indiriyorduk onun gibi bir servis varsa söylerseniz sevinirim. Son düzenleme: 24 Temmuz 2024
Redmi Watch 4 aldım, daha elime ulaşmadı. Mi Fitness uygulamasını indirdim, başka önerdiğiniz bir uygulama var mıdır? Ek özellikler, arayüzler falan. Amazfit için AmazFaces indiriyorduk onun gibi bir servis varsa söylerseniz sevinirim.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.501 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.066 Yer İstanbul 25 Temmuz 2024 #2 Mi Fitness yeterli olacağını düşünüyorum.
KS KS 3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 25 Temmuz 2024 #3 0xraptoRwave dedi: Mi Fitness yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon Alexa akıllı asistanı için Alexa'yı indirmem gerekir mi? Amazon Alexa - Apps on Google Play ALWAYS READY, CONNECTED, AND FAST. Just ask. play.google.com
0xraptoRwave dedi: Mi Fitness yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon Alexa akıllı asistanı için Alexa'yı indirmem gerekir mi? Amazon Alexa - Apps on Google Play ALWAYS READY, CONNECTED, AND FAST. Just ask. play.google.com
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.659 Makaleler 1 Beğeniler 4.277 25 Temmuz 2024 #4 Hocam saat gelmeden ne yapacaksın en fazla uygulamayı indirebilirsin. 3586 dedi: Amazon Alexa akıllı asistanı için Alexa'yı indirmem gerekir mi? Amazon Alexa - Apps on Google Play ALWAYS READY, CONNECTED, AND FAST. Just ask. play.google.com Genişletmek için tıkla... Onlar için saat gerekli, önce saatin asıl uygulaması üzerinden kurulum lazım.
Hocam saat gelmeden ne yapacaksın en fazla uygulamayı indirebilirsin. 3586 dedi: Amazon Alexa akıllı asistanı için Alexa'yı indirmem gerekir mi? Amazon Alexa - Apps on Google Play ALWAYS READY, CONNECTED, AND FAST. Just ask. play.google.com Genişletmek için tıkla... Onlar için saat gerekli, önce saatin asıl uygulaması üzerinden kurulum lazım.
KS KS 3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 25 Temmuz 2024 #5 XEfe.Bey dedi: Hocam saat gelmeden ne yapacaksın en fazla uygulamayı indirebilirsin. Onlar için saat gerekli, önce saatin asıl uygulaması üzerinden kurulum lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam saat gelsin bakalım.
XEfe.Bey dedi: Hocam saat gelmeden ne yapacaksın en fazla uygulamayı indirebilirsin. Onlar için saat gerekli, önce saatin asıl uygulaması üzerinden kurulum lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam saat gelsin bakalım.