EyDo

Becerikli
Başlıkta yazdığım gibi, bazı tuşlara basıp çektikten sonra tınk diye bir ses geliyor yay sesi problemi nedir anlamadım ben de.

Başlıkta yazdığım gibi, bazı tuşlara basıp çektikten sonra tınk diye bir ses geliyor yay sesi problemi nedir anlamadım ben de.
Bazen ses artıyor bazen azalıyor daha yeni aldim

Maalesef o klavyede çıkabiliyor, yukarıda da denildiği gibi kronik. Bahsettiğiniz şey büyük ihtimal Spring Ping (Yay sesi) muhabbeti. Yeni aldıysanız ve rahatsızsanız iade etmeyi deneyebilirsiniz.

Maalesef o klavyede çıkabiliyor, yukarıda da denildiği gibi kronik. Bahsettiğiniz şey büyük ihtimal Spring Ping (Yay sesi) muhabbeti. Yeni aldıysanız ve rahatsızsanız iade etmeyi deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar çok yay sesi gibi gelmedi bana. Y tuşuna basınca tın tın diye ses çıkıyor yani yay sesi olduğunu zannetmiyorum o daha çok rahatsız edici

Ya bazı azaltma yolları var, ama bence iade et nasıl olsa yeni almışsın. Switch'i sökeceksin de yağlayacaksın da, ehe ehe, uğraştırıcı işler, garanti olma ihtimali de yok.

Çok ses çıkmıyor hissetmiyorum bazen ama bilemedim. Rgbsi çok iyi olduğu için iyade etmiyecegim herhalde. Genede tesekkurler switch değiştiririz artık .d