yardimseveradam46
Çalışkan
Hocam model güzel ama Aigo'ların hiç Türkçesi yok mu?
Hocam model güzel ama aigo'ların hiç türkçesi yok mu?
Biliyorum da üzerinde i yerinde olursa mesela daha iyi olur. Sadece ben kullanmayacağım. 616 Fizz Pro aldım da Del Fn tuşları sorun olabilir diye bakıyordum, olmadı kullanmaya başlayacağım 616'yı.Klavye Türkçe değil ama mesela i harfi normal klavyedeki yerinde sade üzerlerindeki semboller farklı. Klavyede tuşların yerini az çok biliyorsanız size pek sorun çıkarmaz.
Memnunum hocam ama alırsanız yazılımını indirmeyin klavye ingilizce oluyor. Stabilizerler hazır lube ile geliyor space sesi falan baya tok. İlerde swithcleride değiştirebilirsiniz hotswap olduğu için.Klavyeden memnun musunuz? Ben de alacağım da aynısını.
@flairr
Size göre daha iyi olur ama artık kimse Türkçe Q tercih etmiyor (Sizin gibiler ve devlet kurumları hariç).Biliyorum da üzerinde i yerinde olursa mesela daha iyi olur. Sadece ben kullanmayacağım. 616 Fizz Pro aldım da Del Fn tuşları sorun olabilir diye bakıyordum, olmadı kullanmaya başlayacağım 616'yı.
Bütçe nedir? İllaki K617 Fizz alacaksanız alabilirsiniz, o da fena değildi.Klavyeden memnun musunuz? Ben de alacağım da aynısını.
@flairr
O kadar çıkıyorsa bir tık daha çıkıp bunu alabilir:Hocam fiyatlara baktım üstüne biraz daha koyup bu klavyeyi almak daha mantıklı gibi. https://www.incehesap.com/havit-gam...um=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.41