En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Klavyem bu. Switchlerini degistirdim fakat ise yaramadı. Farklı sıradaki 2 tus bozuldu. Hepsi degil tuslar büyüktür kücüktür isareti olan ve virgül ve noktalı virgül olan.
Sorununuzun çözümüne yönelik adım adım önerilerim aşağıdaki gibidir:
1.
Klavye Bağlantısını Kontrol Edin:
- USB kablosunu bilgisayardan çıkarın ve tekrar takarak bağlantıyı kontrol edin.
- Farklı bir USB portu deneyin.
2.
Güç Kaynağını Kontrol Edin:
- Eğer klavye bir USB hub kullanıyorsa, doğrudan bilgisayarın USB portuna bağlayarak deneyin.
3.
Sürücüleri Güncelleyin:
- Bilgisayarınızdaki klavye sürücülerini güncelleyerek, üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indirin ve kurun.
4.
Klavyeyi Test Edin:
- Başka bir bilgisayara takarak aynı tuşları test edin, eğer çalışıyorsa sorun bilgisayarda değil, klavyede olabilir.
5.
Klavye Yazılımını Kontrol Edin:
- Eğer klavyeyle birlikte bir yazılım yüklüyse, bu yazılımı açın ve tuşları yapılandırın. Belki de kaydedilmiş bir makro veya yapılandırma sorunu vardır.
6.
Fiziksel Temizlik Yapın:
- Klavyenin altındaki tuşları, özellikle bozulduğu düşünülen tuşları dikkatlice çıkarın ve temizleyin. Kir veya yabancı cisimler tuşların çalışmasını engelleyebilir.
7.
Tuşların Kontrolü:
- Değiştirdiğiniz switch’lerin doğru bir şekilde monte edildiğinden emin olun. Yanlış veya gevşek montaj sorun yaratabilir.
8.
Destek Alın:
- Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, klavyenin garantisi varsa üretici ile iletişime geçin veya bir teknik servis ile görüşün.
Sorununuzu bu adımları takip ederek çözmeyi umuyorum!