Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reteiks

Başarılı
Klavyem bu. Switchlerini degistirdim fakat ise yaramadı. Farklı sıradaki 2 tus bozuldu. Hepsi degil tuslar büyüktür kücüktür isareti olan ve virgül ve noktalı virgül olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FN ESC 5 sn basılı tut. Beyaz ısık yanıp sonmeye baslıyor, sonra düzeliyor. Driverdan cok kurcalamak lazımmıs.
Klavyem bu. Switchlerini degistirdim fakat ise yaramadı. Farklı sıradaki 2 tus bozuldu. Hepsi degil tuslar büyüktür kücüktür isareti olan ve virgül ve noktalı virgül olan.
Sorununuzun çözümüne yönelik adım adım önerilerim aşağıdaki gibidir:

1. Klavye Bağlantısını Kontrol Edin:
- USB kablosunu bilgisayardan çıkarın ve tekrar takarak bağlantıyı kontrol edin.
- Farklı bir USB portu deneyin.

2. Güç Kaynağını Kontrol Edin:
- Eğer klavye bir USB hub kullanıyorsa, doğrudan bilgisayarın USB portuna bağlayarak deneyin.

3. Sürücüleri Güncelleyin:
- Bilgisayarınızdaki klavye sürücülerini güncelleyerek, üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indirin ve kurun.

4. Klavyeyi Test Edin:
- Başka bir bilgisayara takarak aynı tuşları test edin, eğer çalışıyorsa sorun bilgisayarda değil, klavyede olabilir.

5. Klavye Yazılımını Kontrol Edin:
- Eğer klavyeyle birlikte bir yazılım yüklüyse, bu yazılımı açın ve tuşları yapılandırın. Belki de kaydedilmiş bir makro veya yapılandırma sorunu vardır.

6. Fiziksel Temizlik Yapın:
- Klavyenin altındaki tuşları, özellikle bozulduğu düşünülen tuşları dikkatlice çıkarın ve temizleyin. Kir veya yabancı cisimler tuşların çalışmasını engelleyebilir.

7. Tuşların Kontrolü:
- Değiştirdiğiniz switch’lerin doğru bir şekilde monte edildiğinden emin olun. Yanlış veya gevşek montaj sorun yaratabilir.

8. Destek Alın:
- Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, klavyenin garantisi varsa üretici ile iletişime geçin veya bir teknik servis ile görüşün.

Sorununuzu bu adımları takip ederek çözmeyi umuyorum!

FN ESC 5 sn basılı tut. Beyaz ısık yanıp sonmeye baslıyor, sonra düzeliyor. Driverdan cok kurcalamak lazımmıs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm