Aman efenim mahçup oluyorum, odaklarımız çok farklı o sebeple ikimiz de birbirlerimizin yorumlarını muhtemelen aynı gözle okuyoruzO da ne demek, asıl benim bilgim seninkinin yanında bir hiç!
Detaylar
Kim cevapladı?Doğru diyorsun o dönemde SMIC'nin 28nm döküm kapasitesi yoktu.TSMC'dir o; çünkü Spreadtrum, UniSoc'un eski adı...
- Makaleler
- 1
Zaten saf Android ile geliyor ROM bile atılsa kasma sorunu çözülmez. Bütçe artırılıp Samsung falan alınmalı.
Ne kadar bütçe arttırılmalı mesela?
Şu tarz bir bütçe artırma lazım.
Tablet hakkında fikirleri olan var mı? Bence sadece kitap okumak için kullanılır, hatta onun için bile alınmaz. Markası Reeder'mış, vazgeçtim hiç alınmaz.
Az daha koyup iPad alabilirsiniz. Çok az daha koyup Apple hissesi alabilirsiniz(!)
Az daha koyup iPad alabilirsiniz. Çok az daha koyup Apple hissesi alabilirsiniz(!)
Fiyat cidden uygun. Ancak ne kadar sağlam üründür bilemem.Hocalarım normalde Reeder konusu açmak istemezdim fakat büyük indirime girmiş. Film-Dizi-Ders videosu izlemek için ideal bir tablet. Kocaman ekranı var, 799,00 TL. İhtiyacı olan bakabilir.
Öneririm herkese bu Irak’ta anti-tank olarak ihmal edilip askeri tankları patlatıyorlardı son derece iyi bir ürün hani patlama menzili falan da yüksek ve bu fiyata ruhsatsız harika.Hocalarım normalde Reeder konusu açmak istemezdim fakat büyük indirime girmiş. Film-Dizi-Ders videosu izlemek için ideal bir tablet. Kocaman ekranı var, 799,00 TL. İhtiyacı olan bakabilir.
2016 model 8 yıldır kullanılan ama 2 yıldır köşede yatan Samsung Galaxy Tab A6 tabletim bile bundan çok çok daha iyi performans veriyor.Hocalarım normalde Reeder konusu açmak istemezdim fakat büyük indirime girmiş. Film-Dizi-Ders videosu izlemek için ideal bir tablet. Kocaman ekranı var, 799,00 TL. İhtiyacı olan bakabilir.
Pcman80 1
Üstün
Benimki onun kalemli versiyonu hala manyak cihaz.Öneririm herkese bu Irak’ta anti-tank olarak ihmal edilip askeri tankları patlatıyorlardı son derece iyi bir ürün hani patlama menzili falan da yüksek ve bu fiyata ruhsatsız harika.
2016 model 8 yıldır kullanılan ama 2 yıldır köşede yatan Samsung Galaxy Tab A6 tabletim bile bundan çok çok daha iyi performans veriyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik TP-Link TR-MR100-Outdoor 4G Wi-Fi Router 3.066 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco X10 (3 pack) Wi-Fi 6 Mesh Sistemi - 6.649 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco E4 (2 pack) Wi-Fi 5 Mesh sistemi - 2.631 TL
- Fırsat Ekibi