Reeder neden sevilmiyor?

Anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sadece bu telefonuda zor aldığımız için, kötü yorumları görünce moralim düşüyor. İyi günler

İfadeler: 29
Şu zamana kadar hep aşırı kötü şeyler yaptı diye sevilmiyor. Şu son 1 yıldan sonra mükemmel cihazlar yapsa da artık dile yerleşti. Reeder kötü algısı oldu.

Tekrar ediyorum. Cihaz bana yetiyor (bana) bütçe konudun da yoksul olduğumuz dan bu telefonu zor aldık. Yoksa bende istemem mi okul arkadaşlarım gibi kaliteli markaları
İnan ki bu fiyata çok güzel Redmi telefonlar var. Kendim iPhone 14 Pro kullanmaktayım. Bu telefonu test amaçlı çok pis zorlamışımdır birkaç oyunda ama Reeder'in demo telefonlarından bile akıcı kalıyor. Makul fiyatlara iPhone bulmak hala mümkün. Yani öyle aman aman pahalı değiller.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sadece bu telefonuda zor aldığımız için, kötü yorumları görünce moralim düşüyor. İyi günler
Dost, telefon dedigin senin kisiligini belirleyen bir esya degildir. Telefon dedigin isini gormen icin yapilmis, ruhsuz bir silikon yiginidir. Kendine zevkler edin, oyunlar oyna, kitaplar oku, muzikler dinle. Benim anlayisli olacagim bir sey yok, durumsuzluk da ayip degil. Onemli olan kultur ve bilgidir.

Bir de bunun gibi seyler var tabi, ileriki vadelerde degismen gerekirse urunleri iyi karsilastirt ya da sor. Her butceye cihaz var.

Tamamdır. Bu konuyu yeni açtım ve çoğu kişi itici sözler kullanırken bir tek siz anlayışlı davrandınız. Sağ olun.

Mükemmel kelimesi, alacağın cihaza, bütçene, ne için kullanacağına göre değişir.

İfadeler: 29
Tamamdır. Bu konuyu yeni açtım ve çoğu kişi itici sözler kullanırken bir tek siz anlayışlı davrandınız. Sağ olun.

Yasliligin olgunlugu var herhalde, forumda 21 ustu kac kisi var bilmem
Genel olarak kisiligine gelen bir soz yok, zaten gelirse de kendi ayiplari olur cunku dedigim gibi o cihaz ruhsuz bir silikon yigini. Reeder genel olarak essoluessek bir marka, kendim de kotu bir deneyim yasadim bazi acilardan. Yapacak bir şey yok tabii bir yerden sonra da alinirken en iyisini bulmak daha tatli tabii.

@WindowsDelisi1939,
Yardımcı olmaya çalışıyorlar...
Bir gün anlarsınız ''dost acı söyler'' ne demek.
Umarım iş işten geçmiş olmaz.
Tavsiyem fazla alıngan olmayın.

Peki ya sen bana kusursuz bir telefon gösterebilir misiniz? Her telefonun bir kusuru var tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…