Iki gozum hocam, ben diyorum ki gule gule kullan insallah, elindeki telefon da sana yetiyorsa ne mutlu hatta ve hatta yetiyorsa bence degistirme bile. Ben sirf aileme masraf olmasin diye almistim ve ben kirana kadar da tas gibiydi kepaze kameralari disinda.

Sadece genel olarak marka kotu. Dedigimiz bu.
Anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sadece bu telefonuda zor aldığımız için, kötü yorumları görünce moralim düşüyor. İyi günler

Pek çok yere bakıyorum da, kimse Reeder'ı sevmiyor. Evet kullandığı malzemeler kötü fakat ucuz işte. Bir alo diyen kişiye yeterli. Ayrıca Reeder savunduğumdan değil de, S19 Max Pro da PUBG vb. çoğu oyun da yüksek performans veriyor. Sizce kullanmalı mıyım?
Şu zamana kadar hep aşırı kötü şeyler yaptı diye sevilmiyor. Şu son 1 yıldan sonra mükemmel cihazlar yapsa da artık dile yerleşti. Reeder kötü algısı oldu.

Tekrar ediyorum. Cihaz bana yetiyor (bana) bütçe konudun da yoksul olduğumuz dan bu telefonu zor aldık. Yoksa bende istemem mi okul arkadaşlarım gibi kaliteli markaları
İnan ki bu fiyata çok güzel Redmi telefonlar var. Kendim iPhone 14 Pro kullanmaktayım. Bu telefonu test amaçlı çok pis zorlamışımdır birkaç oyunda ama Reeder'in demo telefonlarından bile akıcı kalıyor. Makul fiyatlara iPhone bulmak hala mümkün. Yani öyle aman aman pahalı değiller.

İnan ki bu fiyata çok güzel Redmi telefonlar var. Kendim iPhone 14 Pro kullanmaktayım. Bu telefonu test amaçlı çok pis zorlamışımdır birkaç oyunda ama Reeder'in demo telefonlarından bile akıcı kalıyor. Makul fiyatlara iPhone bulmak hala mümkün. Yani öyle aman aman pahalı değiller.
Öneriniz için teşekkür ederim.

Anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sadece bu telefonuda zor aldığımız için, kötü yorumları görünce moralim düşüyor. İyi günler
Dost, telefon dedigin senin kisiligini belirleyen bir esya degildir. Telefon dedigin isini gormen icin yapilmis, ruhsuz bir silikon yiginidir. Kendine zevkler edin, oyunlar oyna, kitaplar oku, muzikler dinle. Benim anlayisli olacagim bir sey yok, durumsuzluk da ayip degil. Onemli olan kultur ve bilgidir.

Bir de bunun gibi seyler var tabi, ileriki vadelerde degismen gerekirse urunleri iyi karsilastirt ya da sor. Her butceye cihaz var.

Dost, telefon dedigin senin kisiligini belirleyen bir esya degildir. Telefon dedigin isini gormen icin yapilmis, ruhsuz bir silikon yiginidir. Kendine zevkler edin, oyunlar oyna, kitaplar oku, muzikler dinle. Benim anlayisli olacagim bir şey yok, durumsuzluk da ayip degil. Onemli olan kultur ve bilgidir.

Tamamdır. Bu konuyu yeni açtım ve çoğu kişi itici sözler kullanırken bir tek siz anlayışlı davrandınız. Sağ olun.

Mükemmel kelimesi, alacağın cihaza, bütçene, ne için kullanacağına göre değişir.

Tamamdır. Bu konuyu yeni açtım ve çoğu kişi itici sözler kullanırken bir tek siz anlayışlı davrandınız. Sağ olun.

Yasliligin olgunlugu var herhalde, forumda 21 ustu kac kisi var bilmem :D
Genel olarak kisiligine gelen bir soz yok, zaten gelirse de kendi ayiplari olur cunku dedigim gibi o cihaz ruhsuz bir silikon yigini. Reeder genel olarak essoluessek bir marka, kendim de kotu bir deneyim yasadim bazi acilardan. Yapacak bir şey yok tabii bir yerden sonra da alinirken en iyisini bulmak daha tatli tabii.