F fatsron Çalışkan Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 27 Temmuz 2025 #1 Reeder P13 Blue Max Pro telefonun ekranı çıkıyor, neden? Pil sağlığı %100 bataryada şişme var mı bilmiyorum.
Reeder P13 Blue Max Pro telefonun ekranı çıkıyor, neden? Pil sağlığı %100 bataryada şişme var mı bilmiyorum.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 27 Temmuz 2025 #2 Ekranı çıkıyor derken, fotoğraf paylaşır mısınız?
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.332 27 Temmuz 2025 #3 Arka kapağı açılmıyor mu? Bataryayı çıkarıp bakabilirsiniz.
KS KS F fatsron Çalışkan Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 27 Temmuz 2025 #4 Yavuz Çetin dedi: Ekranı çıkıyor derken, fotoğraf paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf paylaşacak ekstra bir telefonum yok hocam maalesef ama bildiğiniz telefonun ekranı kendiliğinden çıkıyor kapakdan Vavien. dedi: Arka kapağı açılmıyor mu? Bataryayı çıkarıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim telefonda oluyormu bilmiyorum çünkü kapak tüm telefonu kaplıyor ekran çok ince bir yerde çerçevesiz
Yavuz Çetin dedi: Ekranı çıkıyor derken, fotoğraf paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf paylaşacak ekstra bir telefonum yok hocam maalesef ama bildiğiniz telefonun ekranı kendiliğinden çıkıyor kapakdan Vavien. dedi: Arka kapağı açılmıyor mu? Bataryayı çıkarıp bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim telefonda oluyormu bilmiyorum çünkü kapak tüm telefonu kaplıyor ekran çok ince bir yerde çerçevesiz