Peki hocam özür dilerim haklısınız kusuruma bakmayın. Sadece Reeder'a biraz sinirliyim çünkü fake kamera kullanıyor ve annem kullanıyordu vazgecirdim tabii ama deneme fırsatı bulmuştum kamerası donuyor resmen çok kötüydü cihaz apayrı kötü zaten o yüzden kullanmayın kullandırtmayın.

Hocam Reeder kullanmasında ne kullanıyorsa alıyorsa onu alsın kamerası donuyor Reeder'in ayrıca cihazıda çok kötü.
Reeder'ın yeni çıkan bir cihazı var, Reeder S19 Max Zoom isimli. MediaTek Helio G99 SoC kullanılmış ama yine de almazdım. Böyle yok fake kamera olan ve dolandırıcıya adı çıkmış firmanın Snapdragon 8 Gen 3 SoC'lu cihaz bile olsun, almam. Ön yargı diyecekler şimdi ama ben o kadar para verip neden fake kamera, stabil olmayan ve kötü yazılım, bir sürü sorun çıkarabilecek telefon kullanayım hocam, bu arada nasılsın?

Peki hocam özür dilerim haklısınız kusuruma bakmayın. Sadece Reeder'a biraz sinirliyim çünkü fake kamera kullanıyor ve annem kullanıyordu vazgecirdim tabii ama deneme fırsatı bulmuştum kamerası donuyor resmen çok kötüydü cihaz apayrı kötü zaten o yüzden kullanmayın kullandırtmayın.

Hocam Reeder kullanmasında ne kullanıyorsa alıyorsa onu alsın kamerası donuyor Reeder'in ayrıca cihazıda çok kötü. Ya da başka cihazlar önerelim Omix'de sorun varsa.
Hocam şimdi bu ikisinin fiyatına daha bilindik markalar var ama onların donanımı bu iki modelden de kötü oluyor genelde.

Reeder'ın yeni çıkan bir cihazı var, Reeder S19 Max Zoom isimli. MediaTek Helio G99 SoC kullanılmış ama yine de almazdım. Böyle yok fake kamera olan ve dolandırıcıya adı çıkmış firmanın Snapdragon 8 Gen 3 SoC'lu cihaz bile olsun, almam. Ön yargı diyecekler şimdi ama ben o kadar para verip neden fake kamera, stabil olmayan ve kötü yazılım, bir sürü sorun çıkarabilecek telefon kullanayım hocam, bu arada nasılsın?

Hocam şimdi bu ikisinin fiyatına daha bilindik markalar var ama onların donanımı bu iki modelden de kötü oluyor genelde.
Hocam önerin aklınıza ne geliyorsa ama Reeder lütfen önermeyin çünkü benim annem kullanmıştı oradan biliyorum kamerası donuyordu ve kaliteli bile değildi kamerası yani iftira atacak halim asla yok gördüklerimi gözümle onu söylüyorum cihaz ayrı kötü zaten ama kamerası hem donuyor hem sanki kamerası bozuk gibi çekiyor kaliteli değil yani.

Evet o abi. Ama son izlediğim inceleme videosunda sanırım tepkilerden dolayı kaldırmışlar. Tabii ki alnacak bir marka olduğunu göstermez.
Yok hocam kamerası berbat ötesi. Donuyor ve sanki donanımsal olarak bozuk gibi kamerası. Kendim deneme fırsatı bulmuştum alınmayacak değil hiç alınmayacak cihazdır kendisi.

Yok hocam kamerası berbat ötesi. Donuyor ve sanki donanımsal olarak bozuk gibi kamerası. Kendim deneme fırsatı bulmuştum alınmayacak değil hiç alınmayacak cihazdır kendisi.

Geçen arkadaşla standına gittik. Dedikki “özellikleri falan nedir? “ o kadar cahil insan koymuşlar ki veya o kadar kötü ki telefon anlatamıyorlarda. Kamerası var ve öyle uygulama indiriyor falan dedi :D

Aldı hocam zaten reeder s23 pro max ve Omix x600 var şu an ben hangisini secsem bilmedim.
@144 hocam alınmış bile sizce ne yapmalı Reeder almamalı diyorum ben Omix'i mi seçsin?
Geçen arkadaşla standına gittik. Dedikki “özellikleri falan nedir? “ o kadar cahil insan koymuşlar ki veya o kadar kötü ki telefon anlatamıyorlarda. Kamerası var ve öyle uygulama indiriyor falan dedi :D
Hocam millet işsiz parasız mecbur ne yapsın para için orada kötü cihazı tanıtmaya çalışacak. Kanmayın sakin kamerası berbat donanımsal sorunlu gibi çekiyor resmen dona dona çekiyor Video'yu filan resim çekmeyi henüz denemedim ama Onda'da başarılı olacağını düşünmüyorum. Cihaz zaten epey kötü. Anne ve baba telefonu olarak önerilemeyecek cihaz kendisi. Yani o kadar berbat bir cihaz.

Son düzenleme: