Sağdan soldan topladığı kasalar Clevo Tongfang ve MSI, şu anda hepsi gayet iyi durumda. Ölü piksel garantisis var Monster'da, evet 2 tane kullanıyorum hem de sence sevmesem kötü bir marka olsa tekrar alır mıydım? 10875H işlemciyi 130W çalıştırıp 90 derecede stabil calıştıracak başka bir markamı var?
Ya sen cidden Reeder'ı mı savunuyorsun?

Logo basma durumunu neden bu kadar gömüyorsunuz? Yurt dışında bunu yapan markalar çok, hiç de böyle bir söylem görmedim haklarında, bi' burada hor görülüyor. @LittleWarlock bahsettiği gibi düzgün modelleri gayet var, genelleme yapılması doğru değil konudan bağımsız. Servis konusunda da desteği ülkede laptop tarafında en iyilerden biri.
Bu markanın savunalacak bir tarafı yok. Vestel gibi bir marka. Yerli firmaların hepsi çöp maalesef kendilerini geliştirmedikleri sürece böyle de kalmaya devam edecek.Elimde reeder marka bir telefon var ve 1 ayda inanılmaz derecede kasmaya başladı daha 1 ayda ve yani az sayıda program indirmiştim.

Monster'i savunuyor ve dediklerinde haklı.
Yanlış anlamışım, monster iyidir en azından reeder'a oranla.

GPU modeli bile yok :)

CPU modeli zor bulunuyor, diğer şeyler hakkında gram açıklama yok.
Yazıyor hocam. Tabii bu fiyata bilindik kaliteli marka oyuncu laptop alınır. Hem işlemcisi hem de GPU bu fiyata pahalı.
1719758303166.webp

NOT: Edit yaptığınızı bile bile yine de cevap niteliğinde resim attım. Keşke mesajı yazmadan önce detaylı inceleyip sonra yapıştırsaydınız mesajı.

Telefonlarında fazla kamerası var mış gibi gösteren birinin laptopta nasıl çuvallayacağını merak ediyorum.