Goddess

Gelişen
Reenkarnasyonun gerçek olduğunu varsayarsak bir dahaki sefere nasıl olmak istersiniz?

Hangi ırktan ve hangi ülkenin vatandaşı olmak isterdiniz?

Saçlarınızın ve gözlerinizin renginin ne olmasını isterdiniz?

Kısacası bir dahaki bedeninizin nasıl olmasını ve nerede doğmak istersiniz?

Reenkarnasyon, öldükten sonra yeniden başka bir bedenle doğacağımızı savunan bir felsefi görüştür.

Son düzenleme:
Japonyada doğmak isterdim. Normal insan gibi olurdum ama saçımın rengi gece mavisi gözümün rengi ise kırmızı olsun isterdim.

Oradaki hayat ilgimi çekiyor hep. En kötü ihtimalle müzisyen olurdum orada.

Reenkarnasyonun gerçek olduğunu varsayarsak bir dahaki sefere nasıl olmak istersiniz?

Hangi ırktan ve hangi ülkenin vatandaşı olmak isterdiniz?

Saçlarınızın ve gözlerinizin renginin ne olmasını isterdiniz?

Kısacası bir dahaki bedeninizin nasıl olmasını ve nerede doğmak istersiniz?

Her akşam düşündüğüm bir konu. YouTube'da genelde İngilizce videolar izliyorum ve gökyüzü manzaraları, o doğallık gerçekten beni cezbediyor.
Her yer yemyeşil, cıvıl cıvıl. Türkiye sanki solmuş bir gül gibi kalıyor yanında.
Kesinlikle Amerika'da doğmak isterdim, saçlarım hafif turuncumsu sarı gözlerim de yeşil olsaydı mükemmel olurdu.

Japonya'da doğmak isterdim. Normal insan gibi olurdum ama saçımın rengi gece mavisi gözümün rengi ise kırmızı olsun isterdim.

Oradaki hayat ilgimi çekiyor hep. En kötü ihtimalle müzisyen olurdum orada.

Japonya'daki herkes çok asosyal, kızlar rastgele eylem falan yapıyor. Şehirlere lafım yok, kesinlikle şahane. Fakat insanı kötü.

Brad Pitt gibi tipim olsun, Bill Gates kadar param olsun, Clint Eastwood kadar sağlıklı olayım, Harrison Ford şansım olsun. Amerikada doğayım. Yeter bence.