Makaleler
7
Takdir edersiniz ki hazırladığımız büyük çaplı metinler/yazılar ve makalelere sonradan kaynak eklemesi veya içeriklerde ayrıntı verilmesi gereken zamanlar olabiliyor. Yazım anında değil de sonradan revize olarak aklımıza gelebiliyor.
Düzenleme süresi bu tarz konular için de çok kısa olduğundan dolayı ana metne ekleme yapamayabiliyoruz.

Rehber ve Makalelerin düzenleme süresinin daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum. Belki 1-2 gün.

Örnek konum (makale veya rehber olarak yayınlamasam da):

Sonradan daha verimli şekilde düzeltme, ekleme ve detaylandırma yapmak için bu önerinin faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 14 Eksi
Ben de başta bu şekilde düşünmüştüm ancak örneğin bir dosya paylaşılan rehberde 1-2 gün düzeltme yetkisi olduğunda kötü niyetli birisi ilk onaylanırken temiz olan dosya yerine virüslü dosya koyabilir. Ben düzeltme yetkisinin raporla olmasından tarafım.

Güzel bir öneri ama yönetimin bu tür önerilere alerjisi var. Küçük bir değişiklik için rapor sistemi yeterli (bağlantıları değiştirmek gibi) ama büyük bir değişiklik için 1-2 günü bilet atıp bekleyerek geçirmek lazım.

Güzel bir öneri ama yönetimin bu tür önerilere alerjisi var. Küçük bir değişiklik için rapor sistemi yeterli (bağlantıları değiştirmek gibi) ama büyük bir değişiklik için 1-2 günü bilet atıp bekleyerek geçirmek lazım.

Ben pratik bir insanım. Dediğiniz şeyler pratik değil. Yapacak bir şey yok.