- Makaleler
- 7
Takdir edersiniz ki hazırladığımız büyük çaplı metinler/yazılar ve makalelere sonradan kaynak eklemesi veya içeriklerde ayrıntı verilmesi gereken zamanlar olabiliyor. Yazım anında değil de sonradan revize olarak aklımıza gelebiliyor.
Düzenleme süresi bu tarz konular için de çok kısa olduğundan dolayı ana metne ekleme yapamayabiliyoruz.
Rehber ve Makalelerin düzenleme süresinin daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum. Belki 1-2 gün.
Örnek konum (makale veya rehber olarak yayınlamasam da):
techolay.net
Sonradan daha verimli şekilde düzeltme, ekleme ve detaylandırma yapmak için bu önerinin faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Düzenleme süresi bu tarz konular için de çok kısa olduğundan dolayı ana metne ekleme yapamayabiliyoruz.
Rehber ve Makalelerin düzenleme süresinin daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum. Belki 1-2 gün.
Örnek konum (makale veya rehber olarak yayınlamasam da):
Tanıdık Bir Görüntü Part 4: Self-Host Vote
Tanıdık bir başka görüntüyle karşınızdayım. Microsoft'ta, ürünün geliştirilmesine devam etmek için halen geliştirilmekte olan ürünleri kullanmak yaygın bir uygulamadır. Bir ürünün kararlı bir sürümü mevcut olduğunda, geliştiricilerin bunu iş istasyonlarına kurmaları ve günlük kullanımda...
Sonradan daha verimli şekilde düzeltme, ekleme ve detaylandırma yapmak için bu önerinin faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: