İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 18 Temmuz 2025 #31 Cıngıllıoğlu Kolonyası dedi: Galiba tavuk benim yerime ödemeleri yapacak 2050 yılında galiba. Genişletmek için tıkla... Eskiden olduğu gibi takas yöntemine geçeceğiz. 1 hıyar = çeyrek muz.
Cıngıllıoğlu Kolonyası dedi: Galiba tavuk benim yerime ödemeleri yapacak 2050 yılında galiba. Genişletmek için tıkla... Eskiden olduğu gibi takas yöntemine geçeceğiz. 1 hıyar = çeyrek muz.
Cıngıllıoğlu Kolonyası Becerikli Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 71 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 62 Yer Erzincan 18 Temmuz 2025 #32 Aakons dedi: Erişim engeli gelirse ülkenin... Genişletmek için tıkla... Allah göstermesin. Nenemin kartı Troy çalışmıyor neredeyse. Ben asla Troy kullanmam. İtachi Uchiha dedi: Eskiden olduğu gibi takas yöntemine geçeceğiz. 1 hıyar = çeyrek muz. Genişletmek için tıkla... 1 horoz + 1 tavuk = 1 tavuk döner. Son düzenleme: 18 Temmuz 2025
Aakons dedi: Erişim engeli gelirse ülkenin... Genişletmek için tıkla... Allah göstermesin. Nenemin kartı Troy çalışmıyor neredeyse. Ben asla Troy kullanmam. İtachi Uchiha dedi: Eskiden olduğu gibi takas yöntemine geçeceğiz. 1 hıyar = çeyrek muz. Genişletmek için tıkla... 1 horoz + 1 tavuk = 1 tavuk döner.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 20 Temmuz 2025 #33 TROY kartların çoğu düzgün çalışmıyor, yurt dışını geçtim. TROY kartların çoğunluğu, Türkiye'deki POS'ların çoğunda bile adamakıllı çalışmıyorken yurt dışı alışverişlerinde nasıl çalışacak?
TROY kartların çoğu düzgün çalışmıyor, yurt dışını geçtim. TROY kartların çoğunluğu, Türkiye'deki POS'ların çoğunda bile adamakıllı çalışmıyorken yurt dışı alışverişlerinde nasıl çalışacak?