Kulaklık malzeme kalitesi yıllar geçtiği için eridi ve bantla tutuyoruz. Klavye ise bazı günler, bazı tuşları basmıyor, artık pili tükeniyor. Yani mouse değil de, kulaklık ve klavye şart şu anda.

Bu arada bütçe dahilinde mouse de önerebilirim. Klavyeyi bir tık daha ucuz bir ürün seçerek. O da fazlası ile iş görür.

Hocam, ilginize teşekkürler.
Öncelikle %75 klavye altını istemiyorduk.
Sizin attığınız boyuttaki klavyeleri sevmiyoruz.
Bizim için en iyi seçenek TKL olması, TKL olmazs %75 klavye olmasıydı.

SteelSeries Apex Pro Gen 3 TKL klavye almaya karar verdik. Hem Valorant, hem günlük kullanımda, yazı yazarken çok iyi olduğunu öğrendik. Birde tipini çok beğendik, beyaz rengini aldık.

Kulaklık konusunda ise almamak için kendimi zorr tuttuğum, yaklaşık 2-3 gündür baktığım kulaklığı atmışsınız. Alma ihtimalim duruyor ama araştırdıkça kafam patlama aşamasına geldi. Çok gömen, çok öven çok orantısız yorumlar var. Kulaklığın bataryası, mikrofonu, başka çok iyi özellikleri de var ama günlük kullanımda kötü diyorlar. Birde gerçekten ağır kulaklık. 350 gram neredeyse.. Ne yapacağımı şaşırdım. Logitech G733 bakıyorum, Steelseries Nova 5, Nova 7 bakıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Asus rog pelta çok övüldü ve alayım dedim ama stok yok..

Ben GK600’ü 2850’ye alacağım gibi. Çin malı maalesef hala oturmamış… Bütçem yüksek olduğunda adam gibi manyetik alırım.

Manyetik alınacaksa hakkı verilmeli diyerek 2.850’ye GK600 siparişi verdim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Büyük bir hata, almayın sakın. Hiçbir özelliği olmayan aşırı pahalı bir klavye.

GameGaraj'da olması lazım.
Hocam, sanırım yakın bir zamanda Sinerji'de Asus ROG Pelta stokları yenilenmiş. Herkes bu kulaklığa saldırıyordu. Umarım pişman olmam. Şimdi geriye klavye kaldı. En beğendiğim klavye tipi iptal ettiğim SteelSeries Apex Pro Gen 3 TKL.

Hem tip olarak hem performans olarak beni asla üzmeyecek bir klavye almak istiyorum. Eğer siz kesin almayın demeseydiniz kesinlikle iptal etmezdim çünkü tip olarak, bilek desteği olarak her şeyiyle benim için müthişti.

Hem tip olarak hem performans olarak beni asla üzmeyecek bir klavye almak istiyorum. Eğer siz kesin almayın demeseydiniz kesinlikle iptal etmezdim çünkü tip olarak, bilek desteği olarak her şeyiyle benim için müthişti.
Konu açın siz, yardımcı olayım.

Siz bir konu açın, orada yardımcı olayım.
Hocam, yakın bir zamanda tekrar konu açabilirim. İşlerim yakında bitiyor. Bunları yazarken bile aslında şu an tam olarak müsait değilken yazıyorum.
Bir de almak istediğim klavyede Gateron markasının en iyi switchine sahip olan klavye almak isterim.