KS KS Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.985 Çözümler 8 Beğeniler 2.393 28 Kasım 2025 #61 @FRiVZ, hocam sizin bütçe yüksek duruyor. Asus manyetik anahtarlılara bakın derim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 28 Kasım 2025 #62 FRiVZ dedi: Hocam, yakın bir zamanda tekrar konu açabilirim. İşlerim yakında bitiyor. Bunları yazarken bile aslında şu an tam olarak müsait değilken yazıyorum. Bir de almak istediğim klavyede Gateron markasının en iyi switchine sahip olan klavye almak isterim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, isteklerinizi detaylı belirttiğiniz bir konu açın, beni etiketleyin.
FRiVZ dedi: Hocam, yakın bir zamanda tekrar konu açabilirim. İşlerim yakında bitiyor. Bunları yazarken bile aslında şu an tam olarak müsait değilken yazıyorum. Bir de almak istediğim klavyede Gateron markasının en iyi switchine sahip olan klavye almak isterim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, isteklerinizi detaylı belirttiğiniz bir konu açın, beni etiketleyin.
FRiVZ Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 135 Beğeniler 50 29 Kasım 2025 #63 michaelscofield dedi: Tamamdır, isteklerinizi detaylı belirttiğiniz bir konu açın, beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeni açabildim hocam. Onayladıklarında sizi etiketlerim. Akif dedi: @FRiVZ, hocam sizin bütçe yüksek duruyor. Asus manyetik anahtarlılara bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam konunuzu kirlettiğim için özür diliyorum sizden. Bütçem en fazla 8.000 TL klavye için. Kulaklık olarak Asus Rog Pelta tercih ettim.
michaelscofield dedi: Tamamdır, isteklerinizi detaylı belirttiğiniz bir konu açın, beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeni açabildim hocam. Onayladıklarında sizi etiketlerim. Akif dedi: @FRiVZ, hocam sizin bütçe yüksek duruyor. Asus manyetik anahtarlılara bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam konunuzu kirlettiğim için özür diliyorum sizden. Bütçem en fazla 8.000 TL klavye için. Kulaklık olarak Asus Rog Pelta tercih ettim.
1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 3 Ocak 2026 #64 FRiVZ dedi: Konuyu yeni açabildim hocam. Onayladıklarında sizi etiketlerim. Hocam konunuzu kirlettiğim için özür diliyorum sizden. Bütçem en fazla 8.000 TL klavye için. Kulaklık olarak Asus Rog Pelta tercih Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
FRiVZ dedi: Konuyu yeni açabildim hocam. Onayladıklarında sizi etiketlerim. Hocam konunuzu kirlettiğim için özür diliyorum sizden. Bütçem en fazla 8.000 TL klavye için. Kulaklık olarak Asus Rog Pelta tercih Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun