Dostum sizin önerisini yaptığınız adamlar ile benim işbirliklerim var. Konu açan adama ikinci el mi önereyim. Bütçesi az olduğu için taksinlendirme imkanları falan oluyor ya hani. Konuyu bağlamından koparıyorsunuz.
İşbirliği olması bile zaten şüphe uyandırıyor bende. Neyse konuyu uzatmaya devam etmeyeceğim, akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum Beşiktaş yüzünden.

FPS oyunları için yetersiz kalır hocam. Sorun yaşarsınız.

1000 TL'ye FPS için kablosuz bakmayın derim.

Minimum ne kadar arttırmam gerekir bütçeyi Attack Shark X3 veya Delux M800Pro gibi başka bir şey yok mu?

Veya onlar alınmazmı?

Kablosuz önerileride atın isterseniz.

Merhaba yine ben hala bir fareye kavuşamadım :D bütceyi 300 400 çıkarabiliyorum şu an ve şunları düşünüyorum.

Bunlardan iyisi var mı? Yoksa hangisini almam daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Minimum ne kadar arttırmam gerekir bütçeyi Attack Shark X3 veya Delux M800Pro gibi başka bir şey yok mu?

Veya onlar alınmazmı?

Merhaba yine ben hala bir fareye kavuşamadım :D bütceyi 300 400 çıkarabiliyorum şu an ve şunları düşünüyorum.

Rival 3 almayın. @Toby Fox @SF26

Veya onlar alınmazmı?

Rival 3 almayın.