Minimum ne kadar arttırmam gerekir bütçeyi Attack Shark X3 veya Delux M800Pro gibi başka bir şey yok mu?

Veya onlar alınmazmı?

Kablosuz önerileride atın isterseniz.

Merhaba yine ben hala bir fareye kavuşamadım :D bütceyi 300 400 çıkarabiliyorum şu an ve şunları düşünüyorum.

Bunlardan iyisi var mı? Yoksa hangisini almam daha mantıklı olur.
Rival 3 Wireless almayın.

Sahibinden üzerinden kapalı kutu veya sıfır ayarında AJ159 Pro/Apex bakın derim.

@12601
Şuradan bakabilirsiniz yaşadığınız yere göre. Pro ile yakın fiyatlardayken Apex daha iyi olur. Bu adamlar zaten ürünü 900-1000'e aldı. Kesinlikle pazarlık yapın 50-100 lira da olsa.

Rival 3 Wireless almayın.

Sahibinden üzerinden kapalı kutu veya sıfır ayarında AJ159 Pro/Apex bakın derim.

Mouse gibi cihazları 2. el almayı düşünmüyorum kablosuz olarak bu bütçeye 0 olarak en iyi ne alabiliyorsam onu almayı düşünüyorum zaten ne alırsam alayım şu an kullandığım fareden iyi olur tahminimce. Inca IMG-GT12 kullanıyorum 1 yıldır hediye gelmişti. (bütceyi 1400'lere yükselttim)(kablolu almanın daha iyi olduğunu biliyorum ama kasa masanın altında olduğundan kablosunun çok fazla düşmesi fazla rahatsızlık veriyor)

Ayrıca maalesef dediğiniz mouse oturduğum şehirde minimum 1800'den başlıyor.

Rival 3 başka forumlarda önerilmiyordu gördüğüm kadarıyla ama size göre vxe'de mi alınmaz?

Son düzenleme: