erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #11 Zambak dedi: Hem palm hem claw kullanılırmı kavisli olması hoşuma gitti bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben palm ve claw kullanıyorum oyun oynarken genelde elim otomatik claw pozisyonunu alıyor ama Palm'da kullandığım en rahat farelerden olabilir. Palm ve claw tutuşlarım:
Zambak dedi: Hem palm hem claw kullanılırmı kavisli olması hoşuma gitti bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben palm ve claw kullanıyorum oyun oynarken genelde elim otomatik claw pozisyonunu alıyor ama Palm'da kullandığım en rahat farelerden olabilir. Palm ve claw tutuşlarım:
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.150 Çözümler 19 Beğeniler 931 7 Ekim 2025 #12 Şekil olarak Superlight'ın bire bir aynısı ATK A9 var, büyük ele de uygun. Superlight alınmaz.
E ege35 Çalışkan Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 31 Beğeniler 8 7 Ekim 2025 #13 Ssoulstealler59 dedi: Leş ürün. Eski ve donanım olarak yetersiz. Genişletmek için tıkla... Donanım olarak dediğin nedir tam olarak.
Ssoulstealler59 dedi: Leş ürün. Eski ve donanım olarak yetersiz. Genişletmek için tıkla... Donanım olarak dediğin nedir tam olarak.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #14 27294 dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Düz versiyonunun switchleri rezalette ondan. ege35 dedi: Donanım olarak dediğin nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Sensör, switch.
27294 dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Düz versiyonunun switchleri rezalette ondan. ege35 dedi: Donanım olarak dediğin nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Sensör, switch.
Becks Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 2 Beğeniler 22 7 Ekim 2025 #15 michaelscofield dedi: Düz versiyonunun switchleri rezalette ondan. Sensör, switch. Genişletmek için tıkla... Düz ATK A9 alınır mı yoksa VXE R1 PRO mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
michaelscofield dedi: Düz versiyonunun switchleri rezalette ondan. Sensör, switch. Genişletmek için tıkla... Düz ATK A9 alınır mı yoksa VXE R1 PRO mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #16 Becks dedi: Düz ATK A9 alınır mı? Yoksa vxe R1 Pro mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... 2'si rakip değiller düz ATK A9 sensörü A9 Plus ile aynı değil. Alacaksan R1 Pro al mcu bakımından da daha üstün.
Becks dedi: Düz ATK A9 alınır mı? Yoksa vxe R1 Pro mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... 2'si rakip değiller düz ATK A9 sensörü A9 Plus ile aynı değil. Alacaksan R1 Pro al mcu bakımından da daha üstün.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #17 Becks dedi: Düz ATK A9 alınır mı yoksa VXE R1 PRO mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... R1 pro çok daha iyi fakat üstüne 400 koyunca Scyorx V6/V8 alınıyor.
Becks dedi: Düz ATK A9 alınır mı yoksa VXE R1 PRO mu sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... R1 pro çok daha iyi fakat üstüne 400 koyunca Scyorx V6/V8 alınıyor.
Becks Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 2 Beğeniler 22 7 Ekim 2025 #18 michaelscofield dedi: R1 Pro çok daha iyi fakat üstüne 400 koyunca scyorx V6/V8 alınıyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak sıfırını 2 bine buldum o yüzden bahsettiğiniz modeli almam için 400'den fazlası gerekiyor. erdym dedi: 2'si rakip değiller düz ATK A9 sensörü A9 Plus ile aynı değil. Alacaksan R1 Pro al mcu bakımından da daha üstün. Genişletmek için tıkla... Rakip olmadıklarının farkındayım sadece fiyat farkına değer mi onu merak etmiştim. Düz R1 modelini buldum 1.000 TL'ye sanırım onu alacağım.
michaelscofield dedi: R1 Pro çok daha iyi fakat üstüne 400 koyunca scyorx V6/V8 alınıyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak sıfırını 2 bine buldum o yüzden bahsettiğiniz modeli almam için 400'den fazlası gerekiyor. erdym dedi: 2'si rakip değiller düz ATK A9 sensörü A9 Plus ile aynı değil. Alacaksan R1 Pro al mcu bakımından da daha üstün. Genişletmek için tıkla... Rakip olmadıklarının farkındayım sadece fiyat farkına değer mi onu merak etmiştim. Düz R1 modelini buldum 1.000 TL'ye sanırım onu alacağım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #19 Becks dedi: İkinci el olarak sıfırını 2 bine buldum o yüzden bahsettiğiniz modeli almam için 400'den fazlası gerekiyor. Rakip olmadıklarının farkındayım sadece fiyat farkına değer mi onu merak etmiştim. Düz R1 modelini buldum 1.000 TL'ye sanırım onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Düz R1 çöp. Pro versiyonu alın.
Becks dedi: İkinci el olarak sıfırını 2 bine buldum o yüzden bahsettiğiniz modeli almam için 400'den fazlası gerekiyor. Rakip olmadıklarının farkındayım sadece fiyat farkına değer mi onu merak etmiştim. Düz R1 modelini buldum 1.000 TL'ye sanırım onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Düz R1 çöp. Pro versiyonu alın.
Becks Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 2 Beğeniler 22 7 Ekim 2025 #20 michaelscofield dedi: Düz R1 çöp. Pro versiyonu alın. Genişletmek için tıkla... Evet Reddit üzerinde bayağı bir olumlu yorum yapmışlar Pro modeli aklımı çeldi sipariş verdim. Teşekkürler ilgi ve alakanız için.
michaelscofield dedi: Düz R1 çöp. Pro versiyonu alın. Genişletmek için tıkla... Evet Reddit üzerinde bayağı bir olumlu yorum yapmışlar Pro modeli aklımı çeldi sipariş verdim. Teşekkürler ilgi ve alakanız için.