muhammet58

Uzman
Geçen gün Malwarebytes yükledim ve YouTube'da video izlerken reklamları engelliyor. Nasıl kapatırım? Kapatmasam sorun yaratır mı? (kapatabiliyorsam nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim kapatmak istiyorum da)

Reklam engelleme ayarının açık olması herhangi bir sorun yaratmaz. Yine de kapatmak isterseniz şu adımları uygulayın: Uzantıya girin, sonra ayarlar seçeneneğine tıklayın, sonra reklam engelleme seçeneğini devre dışı bırakın.

Ben yıllardır AdGuard kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Full lisansı var. Yoksa reklamlarla YouTube kullanacağımı düşünmüyorum. Anormal derecede arttırmışlardı.

Malwarebytes ayarlarından deneme sürümünü iptal ederek Free sürüme geçiş yapın. Free sürümde aktif koruma olmaz ancak tarama yapabilirsiniz. Aktif korumada iyi değil zaten. Uzantısını ise tarayıcınızın uzantılar sekmesine gidip oradan kaldırabilirsiniz. Ayrıca reklam engelleyici kullanmak hiçbir sorun yaratmaz, aksine daha iyi reklam engelleyici kullanmak. Reklam engelleyici olarak uBlock Origin veya AdGuard öneririm.