Öküz

Uzman
Samsung bir telefon var. Bu telefonla cinsel içerikli herhangi bir aktivite yapılmamasına rağmen YouTube'da video izlerken şak diye çıkıyor bir de insan içinde olduğu zaman millet yanlış anlayacak. Aynı durum sizde de oluyor mu? Sormak istedim. 2 tane reklamı engelleyip geri bildirim ile durumu ilettim geri dönüş olmadı. Hala çıkmaya devam ediyor.

Çıkan reklamları da buraya örnek olsun diye atacaktım ama PC'ye de musallat olur diye aratmadım. Genel olarak Google Store'deki yetişkin sohbet uygulamaları oluyor.

Bir de şöyle reklamlar var; bir ara aşırı denk geliyordu, mastürbasyon yapan kızlar var ama göstermiyor ucundan tutuyor. :D Öyle bir yapmışlar ki o 3 saniyeyi dikkatli şekilde izliyorsun, bir de YouTube bunu normal standart bir reklammış gibi algılıyordu. O kareler hala bilinçaltımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandigin web tarayici ve YouTube uygulamalarinin depolama, onbellekerini ve çerezleri temizleyin. Bana da hep BMW videolari cikiyor.
Aynı hesap PC’de var, onda çıkmıyor; bu telefonda ne var anlamadım. Önbellekleri temizleyince her şey sıfırlanacak ve baştan girmek gerekecek. Eğer kesin çözüm buysa ve bir daha böyle saçma reklamlar çıkmayacaksa, denerim. Bu kesin çözüm mü?

Bir de şöyle reklamlar var; bir ara aşırı denk geliyordu, mastürbasyon yapan kızlar var ama göstermiyor ucundan tutuyor. :D Öyle bir yapmışlar ki o 3 saniyeyi dikkatli şekilde izliyorsun, bir de YouTube bunu normal standart bir reklammış gibi algılıyordu. O kareler hala bilinçaltımda.
Bizde sıkıntı yok; fakat yaşı küçük kardeşlerimiz için olumsuz etkiler yaratabilir. Sadece görüntü değil, söyledikleri de daha sıkıntılı. Şimdi bunu buraya yazmayayım ama hani, Google’ın yaptığı bir iş değil; eskiden bu kadar normal değildi. Bu işi iyice normalleştiriyorlar.

Benim de aklıma bir reklam geliyor; bayağı oldu, artık gelmiyor. Yine de hatırlamaya çalıştığımda: 2 tane kadın vardı, yılbaşı kıyafetleri giyiyorlardı. Hatırlamadığım bir oyunu oynayarak (taş-kağıt-makas gibi, hangi oyun unuttum) birbirlerinin bir yerlerine vuruyorlardı ama hiç hatırlamıyorum neresine vurduklarını. Reklamcılarımız bununla kalmayıp ah sesini de eklemişler, sağ olsunlar...

Moderatör abi, kızma; YouTube’un yaptığı hataları söylemek engelleme sebebi olmamalı.

PC'de uBlock Origin, diğer şeyler için AdGuard DNS. 5 yıldır reklam görmüyorum.
DNS uygulamaları bilgileri çalıyormuş. Düşündüm ben de ama yorumlarda bile herkes tarih vermiş "Verilerimin alınmasına razı değilim" v.b şeyler yazmışlar korktum indirmeye. Kişisel bilgiler verilerin sıkıntıya girmeyeceğine emin olsam telefonda denerim AdGuard mıdır nedir.

DNS uygulamaları bilgileri çalıyormuş. Düşündüm ben de ama yorumlarda bile herkes tarih vermiş "Verilerimin alınmasına razı değilim" v.b şeyler yazmışlar korktum indirmeye. Kişisel bilgiler verilerin sıkıntıya girmeyeceğine emin olsam telefonda denerim AdGuard mıdır nedir.
Kişisel verilerin güvenliği mi kalmış?

Sesli güldüm, kim uydurmuş onu? Asıl DNS kullanmadığın için Google'a daha fazla veri veriyorsun. AdGuard milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor ve Google'a göre minimum düzeyde veri topluyor ve saklıyor. Adguard DNS Youtube reklamları hariç diğer tüm reklamları engeller. Youtube için farklı bir şey kullanman lazım ama moderatör silmiş. Yazamıyorum ismini.