DNS uygulamaları bilgileri çalıyormuş. Düşündüm ben de ama yorumlarda bile herkes tarih vermiş "Verilerimin alınmasına razı değilim" v.b şeyler yazmışlar korktum indirmeye. Kişisel bilgiler verilerin sıkıntıya girmeyeceğine emin olsam telefonda denerim AdGuard mıdır nedir.
Zaten kullandığın her şey verini alıp satıyor devamlı. Hatta bunların başında Google var🌚

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kullandığın her şey verini alıp satıyor devamlı. Hatta bunların başında Google var🌚
Ya tamam verileri .log olarak almak var bir de telefondaki galerideki tüm DCIM'i boşaltıp almak var :p Sıkıntılı durumlar.

Ben telefondan Alex Addams videolari izliyorum, bir tane dahi reklama denk gelmedim. 😅 Size nasil geliyor bu reklamlar, anlamiyorum.
PC'de hiçbir sıkıntı yok telefona sanki birisi zorla viagara içirmiş.

Ya tamam verileri .log olarak almak var bir de telefondaki galerideki tüm DCIM'i boşaltıp almak var :p Sıkıntılı durumlar.

Brave candir.

Edit : konudaki bir programin adi tum iceriklerden silinmis. Benimkinde de. Ama moderator düzenledi yazmıyor. moderasyon düzenlediyse bu mutlaka beirtilmeli entride.

Son düzenleme:
Başka birisi YouTube uygulamasını önerdi acaba yazmak istediğiniz bu muydu? Değilse bu nasıldır? Mantıklı mı?
Evet o, o ismi yazıp sonuna Reddit Guide yazın ve orada olan yönergeleri izleyin.

DNS sizin özel verilerinize erişemez. Sadece hangi siteye girdiğini görür. Sitede ne yaptığını göremez. Nereye girdiğin bilgisinide 10 gün içinde siler.

Son düzenleme:
Evet o, o ismi yazıp sonuna Reddit Guide yazın ve orada olan yönergeleri izleyin.

DNS sizin özel verilerinize erişemez. Sadece hangi siteye girdiğini görür. Sitede ne yaptığını göremez. Nereye girdiğin bilgisinide 10 gün içinde siler.
Tamamdır hocam ben cevabı aldım o programı deneyeceğim. Sağ ol.

Brave candir.

Edit : konudaki bir programin adi tum iceriklerden silinmis. Benimkinde de. Ama moderator düzenledi yazmıyor. moderasyon düzenlediyse bu mutlaka beirtilmeli entride.
Bana çok oluyor gereksiz tartışma konularına hafif trol hafif şaka geri kalanı ciddi cümle yazıyorum 2 dakika sonra konuya bakıyorum mesaj hiçlikte :D Bugün 1 kere oldu mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS uygulamaları bilgileri çalıyormuş. Düşündüm ben de ama yorumlarda bile herkes tarih vermiş "Verilerimin alınmasına razı değilim" v.b şeyler yazmışlar korktum indirmeye. Kişisel bilgiler verilerin sıkıntıya girmeyeceğine emin olsam telefonda denerim AdGuard mıdır nedir.
Güvenilir olmayan bir DNS sağlayıcısı ya da güvenilir olmayan bir VPN için evet, bu doğru. Ancak güvenilir bir DNS sağlayıcısı ve VPN kullandığınız zaman, aksine daha iyi. Aşağıdakileri kullanabilirsiniz.
VPN: Proton VPN, Mullvad
DNS: NextDNS, Quad9

Mobil YouTube için YouTube Premium ya da Revanced Manager ile YouTube ReVanced yapın. Masaüstü için uBlock kullanın. Ayrıca cihaz genelinde de DNS kullanın.
Mobil için Intra uygulamasını öneririm; masaüstü için hangi seçenekler var, pek bilmiyorum, ihtiyacım olmadığı için kullanmadım. Masaüstü tarafında, tarayıcı ayarlarında DNS değiştirme seçeneği var, onu kullanın. Mobil tarafta ise tarayıcı ayarlarında DNS ayarı varsayılan (daha doğrusu cihazın kendisi) olarak ayarlı kalsın ve Intra ile ayarlayın.

Son düzenleme:
Ya tamam verileri .log olarak almak var bir de telefondaki galerideki tüm DCIM'i boşaltıp almak var :p sıkıntılı durumlar.

Kesin çözüm: Premium satın al kurtul. Eğer verileri silmek istemiyorsan.

Verilerinin alınmasına razı olmayan birisi Google servislerini de kullanmamalı o zaman. Çünkü veri işleme konusunun kralı Google'dır. Direkt YouTube'u, Google'ı, G-Mail'i falan hepsini silsin. Bilgileri çalmak gibi bi' durum yok ortada. Yasal yoldan bazı veriler işlenebiliyor o kadar. AdGuard, Google'ın %1'i kadar veriye bile ulaşmıyordur.