Ekstra bir şey kullanmak istemiyorsan Opera tarayıcısını öneririm. Aylardır Youtube'da reklam falan görmüyorum.

Ekstra bir şey kullanmak istemiyorsan Opera tarayıcısını öneririm. Aylardır Youtube'da reklam falan görmüyorum.
Opera bence kullanılmamalı. Google Chrome'dan çıkacaksak değmesi lazım, gizliliğe biraz önem vermesi lazım. Brave daha mantıklı. Gizliliğe önem veriyor ve onun da içinde gömülü reklam engelleyicisi var. Opera hakkında veri sattığı iddiaları çıkmıştı.

Opera bence kullanılmamalı. Google Chrome'dan çıkacaksak değmesi lazım, gizliliğe biraz önem vermesi lazım. Brave daha mantıklı. Gizliliğe önem veriyor ve onun da içinde gömülü reklam engelleyicisi var. Opera hakkında veri sattığı iddiaları çıkmıştı.

Ya abi bir "Gizlilik" diye terim öğrenmişsiniz onunla yıllardır yürüyorsunuz ya. Kimliğiniz, kart bilgileriniz, SGK numaranız, en son hastanede hangi ilacı yazdırdınız bunlara 2-3k karşılığına ulaşılabilen bir millette, tarayıcıyı "Gizlilik" nedeniyle tavsiye etmemek...

@8372, En azından içerisindeki VPN ile bütün verilerin Çin'in eline gitmesin. Verilerin çalındığı için daha fazla çaldırıp yapay zekayı eğitmeye, daha iyi reklam görebilmene destek vermene gerek yok.

ExtensionManifestV2Availability dostunuz.

Hocam ben de Google çıkmıyor ama.

1741017661382.webp