Astronotarda
Üstün
Bunu bilmiyordum, hemen aktifleştirdim. Teşekkürler
Bunu bilmiyordum, hemen aktifleştirdim. Teşekkürler
Şimdi bu işlem sadece Haziran ayına kadar mı etkili olacak? Ondan sonra hiçbir etkisi olmayacak mı?
Google abi öyle söylüyor. Koda ne koydular bilmiyorum. Belki güncelleme yapılmazsa bir süre daha devam edilir ama bir şekilde o güncelleme yaptırılır.Şimdi bu işlem sadece haziran ayına kadar mı etkili olacak? Ondan sonra hiçbir etkisi olmayacak mı?
Opera bence kullanılmamalı. Google Chrome'dan çıkacaksak değmesi lazım, gizliliğe biraz önem vermesi lazım. Brave daha mantıklı. Gizliliğe önem veriyor ve onun da içinde gömülü reklam engelleyicisi var. Opera hakkında veri sattığı iddiaları çıkmıştı.Ekstra bir şey kullanmak istemiyorsan Opera tarayıcısını öneririm. Aylardır Youtube'da reklam falan görmüyorum.
Opera bence kullanılmamalı. Google Chrome'dan çıkacaksak değmesi lazım, gizliliğe biraz önem vermesi lazım. Brave daha mantıklı. Gizliliğe önem veriyor ve onun da içinde gömülü reklam engelleyicisi var. Opera hakkında veri sattığı iddiaları çıkmıştı.
Erkenden kaldırılabiliyor. Geçen gün kaldırılmıştı bende. Temiz kurulumdan sonra tekrar kullanabilmeye başladım. Format atmasaydım kullanamayacaktım ama. Kademeli olarak kalkıyormuş Haziran'a kadar.