Instagram Reklamlardan nasıl kurtulunabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
  • Etiketler Etiketler
    instagram nasıl

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Az kaldı kafayı yiyeceğim, 5 videoda bir sma reklamı çıkıyor karşıma. İlgilenmiyorum diyorum biraz daha kaydırınca yine çıkıyor. Bir ara kurtulmuştum tekrar musallat oldular, bunlardan nasıl kurtulabilirim? Tek çare modlu Instagram falan mı?

MyInsta kullanabilirsin.

Ya mahremiyetinden şüphe duyulan modlu Instagram uygulamalarından kullanacaksın ya da tarayıcı üzerinden reklam engelleyici ile gireceksin. İkinci seçenek güvenlisi ilk seçenek keyiflisi.

Üçüncü parti yazılımlar kullanmanı önermem. Bunlar yerine uygulamayı veriler ile birlikte silip yeniden yüklemeni öneririm.

Gerçekten insanlar Instagram gibi tüm hayatımızın gözler önünde olduğu, uygulama içinde herhangi bir eylem gerçekleştirmek için türlü izinler verdiğimiz bir sosyal medya aracı için burada yazılan üçüncü parti aracıları mı kullanıyor? İnanılmaz. Asla ama asla böyle bir şey yapma. Reklamları engellemeye devam et. Sonunda düzelecektir.

Instagram keşfetini sıfırlayabilirsin.

Valla ben öyle saçma hesapları direkt engelleyip geçiyorum. Hatta bu aralar çok sık Temu ve o saçma sapan restoran ve kafelerin reklamları çıkıyor, onları bile engelliyorum.

Vallahi ben öyle saçma hesapları direkt engelleyip geçiyorum. Hatta bu aralar çok sık Temu ve o saçma sapan restoran ve kafelerin reklamları çıkıyor, onları bile engelliyorum.

50 tane engellediğim hesap oldu bunlar yüzünden, engellediğim de daha fazla çıkıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…