Az kaldı kafayı yiyeceğim, 5 videoda bir sma reklamı çıkıyor karşıma. İlgilenmiyorum diyorum biraz daha kaydırınca yine çıkıyor. Bir ara kurtulmuştum tekrar musallat oldular, bunlardan nasıl kurtulabilirim? Tek çare modlu Instagram falan mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Ya mahremiyetinden şüphe duyulan modlu Instagram uygulamalarından kullanacaksın ya da tarayıcı üzerinden reklam engelleyici ile gireceksin. İkinci seçenek güvenlisi ilk seçenek keyiflisi.
Elma ısıran
Üstün
Gerçekten insanlar Instagram gibi tüm hayatımızın gözler önünde olduğu, uygulama içinde herhangi bir eylem gerçekleştirmek için türlü izinler verdiğimiz bir sosyal medya aracı için burada yazılan üçüncü parti aracıları mı kullanıyor? İnanılmaz. Asla ama asla böyle bir şey yapma. Reklamları engellemeye devam et. Sonunda düzelecektir.
Instagram'ı bırakma sebebim, 2 aydır kullanmıyorum. Tavsiye ederim.
yusufir
Yetkin
Az kaldı kafayı yiyeceğim, 5 videoda bir sma reklamı çıkıyor karşıma. İlgilenmiyorum diyorum biraz daha kaydırınca yine çıkıyor. Bir ara kurtulmuştum tekrar musallat oldular, bunlardan nasıl kurtulabilirim? Tek çare modlu Instagram falan mı?
Valla ben öyle saçma hesapları direkt engelleyip geçiyorum. Hatta bu aralar çok sık Temu ve o saçma sapan restoran ve kafelerin reklamları çıkıyor, onları bile engelliyorum.
Helox
Üstün
Vallahi ben öyle saçma hesapları direkt engelleyip geçiyorum. Hatta bu aralar çok sık Temu ve o saçma sapan restoran ve kafelerin reklamları çıkıyor, onları bile engelliyorum.
50 tane engellediğim hesap oldu bunlar yüzünden, engellediğim de daha fazla çıkıyor sanki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-