Renault Austral vs Cherry Tiggo 8 Pro Max

ByGhost

Uzman
Şu an kullandığım araç Hyundai Tucson 2022 hatasız boyasız elit paket ve aracımı takas ile değerlendirmek istiyorum. İki satıcı ile konumuştum ve iki araç arasında kaldım. Birisi

2023 MODEL-BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ-CAM TAVAN -TRAMERSİZ-1.3 HYBRİD Techno Esprit Alpine

TİGGO8 PRO MAX 20BİN KM'DE S. BAKIMLI HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ
Diğer araç da bu.

Tiggo ile takasa girersem üstüne 75 bin daha vereceğim Austral ile girersem 45 bin daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Austral soze gerek yok

8 Pro Max modeli D segmentidir. Eğer hacim isterseniz Tiggo tavsiye ederim. Arada segment farkı var. Lakin austral olacaksa TCe bazı kronik problemleri mevcut. Termostat, yağ kaçağı, bujiler gibi. Temiz bulmanız şart. Austral modelinde CVT şanzıman var, DCT şanzımandan sonra keyif alamazsınız o şanzımandan pek.

Kullandığınız mevcut araç bu arada, o düşündüğünüz modellerden birçok konuda daha iyi aslında.

Japon sağlamlığı ile Nissan Qashqai E-power modelini de tavsiye ederim.

Tonale motor ve şanzıman konusunda Egea ile ortak paylaşıyor bir çok şeyi. Multijet motor kendini ispatlamış bir motor.

Alınır, lakin onunda ikinci el piyasası yavaş. Bence güzel bir SUV. Hemen satma düşünceniz yoksa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…