Shwayzee

Uzman
Selam, yakın zamanda bir araç almayı düşünüyorum ve Clio benim işimi görecek şekilde. Performans olarak 1.3 TCe'nin namını çok duydum fakat sorun olarak da termostat arızasını çok duydum. Sizce hangi motor seçeneği daha mantıklı? Aynı şekilde 1.0 TCe motorun da herhangi kronik bir arızası var mıdır? 1.3 TCe daha keyifli fakat bu termostat arızası korkutuyor beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de tercih edilmemeli bildiğin sebepten. Tamiri de yok motorun. 50-60 binde bir termostat değişmek kolay ama cart diye uzun yolda da gidebilir. 1.0 alacaksan TSI motorlu araçlara bak derim.

İkisi de tercih edilmemeli bildiğin sebepten. Tamiri de yok motorun. 50-60 binde bir termostat değişmek kolay ama cart diye uzun yolda da gidebilir. 1.0 alacaksan TSI motorlu araçlara bak derim.
1.0 TSI motorlarda da bu fiyat bandında aracın modeli düşüyor. Gidip de 2021 model araç yerine 2015-16 model araç almak istemem.
i20'ye de bakıyorum fakat performans olarak 1.3 TCe daha önde gibi geliyor.

1.0 TSI motorlarda da bu fiyat bandında aracın modeli düşüyor. Gidip de 2021 model araç yerine 2015-16 model araç almak istemem.

İ20'ye de bakıyorum fakat performans olarak 1.3 TCe daha önde gibi geliyor.

1.3 TCe tabii ki daha performanslı motor gücü olarak fakat I20 daha güven veriyor bana her konuda.

Hyundai I20 1.0 motor veya VW Polo 1.0 TSI veya Ibiza 1.0 TSI alabilirsin. Zamanında aynı soruya cevap aradım ve 1.0 polo TSI kullanıyorum memnunum hocam. 1.0 Clio'ya veya 1.3 TCe Clio'ya bulaşmasanız daha iyi.

i20 nin 14 MPI ve 1.0 T-DGI motorlarında 1.3 TCe ye benzer termostat arızası gibi bir durumu var mı acaba? Ya da i20 nin başıma dert olabilecek, çok masraf çıkarabilecek kronik sorunları var mıdır?
Kronik sorun olup olmadigini bilmiyorum. Kore malı sonucta bu benim icin yeterli. xD