Daffy Duck 45
Üstün
Kulaklık orijinal değil, replika. Baştan söyleyelim onu. Mesela bir müzik dinlerken bir ses geliyor ve müzik duruyor. Bu bazen hiç olmuyor bazen de hep oluyor müzik dinleyemiyorum. Kulaklık kulağıma da tam oturuyor anlamadım.
Evet.
Sanırım öyle bir şey kulaklığı preslememe az kaldı.Orijinalinde üst kısımda bir sensör var. Replikadaki sensör ile ilgili bir durum olabilir.
Bütçen varsa Samsung'un kablosuz kulaklarını denemeni tavsiye ederim. Ben şu an AirPods kullanıyorum ama Samsung da fena yapmıyor bu işi.Sanırım öyle bir şey kulaklığı preslememe az kaldı.
Bütçe cikarabilirsem buds fe dusunuyorum. Teşekkürler.Bütçen varsa Samsung'un kablosuz kulaklarını denemeni tavsiye ederim. Ben şu an AirPods kullanıyorum ama Samsung da fena yapmıyor bu işi.
Bu biraz da kulaklığa takılan pedin büyüklüğü ve kullanıcının kulak yapısıyla da alakalı. Bir arkadaşımda kulak yapısından dolayı sürekli öyle yapıyordu. Artık kablolu kullanıyorCunku kulak ici algilama sensorleri asiri dandik, cihaz kulak icine mega iyi oturmuyorsa kulaginin icinde olup olmadigini dogru duzgun anlayamadigi icin durmadan play/pause atiyor.
Aslında tam oturuyor kulağıma da dediğim gibi replika bir cihaz olduğu için sapıtıyor sanırım.Cunku kulak ici algilama sensorleri asiri dandik, cihaz kulak icine mega iyi oturmuyorsa kulaginin icinde olup olmadigini dogru duzgun anlayamadigi icin durmadan play/pause atiyor.