Detaylar
Kim cevapladı?Site önermek yerine çarşı pazar gibi yerlere gidip oralardan almak daha mantıklı. Zaten sahte.Galatasaray forması almak istiyorum. Formaların fiyatı çok yüksek, bildiğiniz kaliteli ve güvenilir replika forma satan site var mı?
Site önermek yerine çarşı pazar gibi yerlere gidip oralardan almak daha mantıklı. Zaten sahte.
Replikanın da kaliteleri var hocam kimi replika da daha armalar bile yamuk yumuk olurken kimisinde ise orijinalinden ayırt etmek neredeyse imkansızdır.
Xasthur
Yetkin
Ben burdan aldım bir defa memnun kaldım.
formaciim.com
Formacım - Kişiye Özel Retro ve Sezonluk Formalar
formaciim.com
Ben buradan aldım bir defa memnun kaldım.
![]()
formaciim.com
Retro formaları güzel duruyor. Kalitesi iyi midir?
Xasthur
Yetkin
Chelsea 2005 forması almıştım kalitesi iyi bence. Biraz kilo aldım giyemiyorum şu anRetro formaları güzel duruyor. Kalitesi iyi midir?
Grimes.6
Başarılı
Galatasaray forması bulamadım eski sezonları uyguna.Geçmiş sezon formalarının fiyatları uygun, replika alacağınıza onlardan alın.
Hocam replika forma 800 TL pahali geldi bana, üstelik 100.yil forması yazıp Atatürk'ün yazısı görünmüyor fotoğrafta.Ben burdan aldım bir defa memnun kaldım.
![]()
formaciim.com
Bana da pahalı geldi, 500-600 civarı olsa tamam da 1000₺ F1 giyimleri var ve orijinalinin yarı fiyatı.Galatasaray forması bulamadım eski sezonları uyguna.
Hocam replika forma 800 TL pahali geldi bana, üstelik 100.yil forması yazıp Atatürk'ün yazısı görünmüyor fotoğrafta.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347