Bu fiyata alacağınız replika modeller yerine orijinal orta segment bir ürün seçmeniz daha iyi bence. Özellikle giyilebilir teknolojiler devamlı olarak vücut ile temasta olduğu için ve TWS kulaklıklar direkt kafanın içinde girdiği için deri teması, ergonomisi, sertifikasız radyasyon seviyesi, orijinal uygulama uyumsuzluğu ve düşük kalite sorun yaratabilir. Ayrıca kalitesi de pek tatmin etmeyebilir.

SAR değeri gibi sağlık için şart olan kriterleri geçtim, kulaklığın bataryası büyük bir sıkıntı. Üretim tarihi ve hangi koşullarda üretildiği belli olmayan bir bataryayı yanıma bile yaklaştırmam. Özellikle lityum bataryalar, saatli bombadan farksızdır. Kulağınızda patladığı takdirde sağır olmanız içten bile değil.

Alınmaz tabii ki, ses kalitesi çok kötü olur. Ben deneyimledim berbattı. Paranızın yettiği kadar orijinal ürün öneririm. Orijinal kulaklıklar candır, gerçek ses neymiş öğreniyoruz.

Dostum Sarı siteden Param güvende ile veya İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerdeysen elden teslim ile orjinal Sennheiser Momentum True Wireless 3 hatta 2 alabilirsin. Ses kalitesi fersah daha iyidir emin ol.. Ki piyasada bu fiyata daha iyi ikinci el zor bulursun Sıfır zaten bulamazsın bu kalitelerde.. Sadece orjinal olup olmadıklarını kontrol etmen lazım. Onu da youtube vs bir sürü video var zaten bakarak halledersin ..

Aldığım hiçbir replika kulaklıktan sonum mutlu olmadı. Ya mıknatısı bozulur, ya ikiye ayrılır ya da tamamen gider. Tavsiyem sıfır ya da 2.el fark etmez iyi ve orijinal bir model alın. Hem replika modeller çok tehlikeli. Her an kulağınızda patlayabilir.

Her konuyu göze alıp alırsanız bile kulağınızın içinde duran bataryalı bir ürüne asla güvenmemeniz lazım.
Sağlık konusunda asla tasarruf etmeye çalışmayın lütfen.