Detaylar
Kim cevapladı?Benim eski replika kulaklığım ses kalitesi açısından mükemmeldi, şarjı da bayağı uzun gidiyordu ancak sadece müzik dinlerken baş ağrısı yapıyordu hatta 2-3 saatten sonra kafam ısınıyordu sonradan kafaya tak etti orijinal kulaklık aldım. Allah bilir kaç yıllık radyasyon aldım ben o kulaklıktanAldığım hiçbir replika kulaklıktan sonum mutlu olmadı. Ya mıknatısı bozulur, ya ikiye ayrılır ya da tamamen gider. Tavsiyem sıfır ya da 2.el fark etmez iyi ve orijinal bir model alın. Hem replika modeller çok tehlikeli. Her an kulağınızda patlayabilir.

Onun yerine 2100'e Buds Core daha iyi.Neden ki. galaxy pro 3 replika alacağına 2500'e buds fe al mis gibi kulaklık.
Benim eski replika kulaklığım ses kalitesi açısından mükemmeldi, şarjı da bayağı uzun gidiyordu ancak sadece müzik dinlerken baş ağrısı yapıyordu hatta 2-3 saatten sonra kafam ısınıyordu sonradan kafaya tak etti orijinal kulaklık aldım. Allah bilir kaç yıllık radyasyon aldım ben o kulaklıktan
Onun yerine 2100'e Buds Core daha iyi.
benim demek istediğim orijinal alsın. core bi tık daha pil ömrü ve toza dayanıklılık sunsa da metal olmayan hoparlör ızgarası ve daha kötü anc'den dolayı daha iyi bi kulaklık değil bence fe daha iyi. fakat günün sonunda ikisi de hemen hemen benzerdir.
İkisine de sahibim hocam, ANC'leri aynı. Metal ızgara daha kaliteli gibi duranilir ancak arka kısmına kirler birikerek sesi engelliyor ve metal ızgarayı sökerek temizlemek gerekiyor. Core'da ise orası plastik ancak aşırı sert ve ince bir ızgara kullanılmış, dandik hissettirmiyor ve temizlik açısından daha kolay, hem de arka kısmına kirler birikmiyor. Buds Core pil ömrü açısından da FE'den birazcık daha üstün.benim demek istediğim orijinal alsın. core bi tık daha pil ömrü ve toza dayanıklılık sunsa da metal olmayan hoparlör ızgarası ve daha kötü anc'den dolayı daha iyi bi kulaklık değil bence fe daha iyi. fakat günün sonunda ikisi de hemen hemen benzerdir.
Onun dışında dediğiniz gibi tamamen aynı kulaklıklar. Buds FE her ne kadar fabrika verisine göre suya aşırı dayanıklı olmasa da yağmurda hatta su birikintisine düştüğü zaman sorun olmayabiliyor.
Core'da siyah kutu dış rengi var, çok iyi duruyor öyle.
Kesinlikle değil. Özellikle saat ve kulaklık bence güvenlik açısından çok daha sıkıntılı. Paranız yettiği kadar orijinal öneririm![]()
Bu fiyata alacağınız replika modeller yerine orijinal orta segment bir ürün seçmeniz daha iyi bence. Özellikle giyilebilir teknolojiler devamlı olarak vücut ile temasta olduğu için ve TWS kulaklıklar direkt kafanın içinde girdiği için deri teması, ergonomisi, sertifikasız radyasyon seviyesi, orijinal uygulama uyumsuzluğu ve düşük kalite sorun yaratabilir. Ayrıca kalitesi de pek tatmin etmeyebilir.
SAR değeri gibi sağlık için şart olan kriterleri geçtim, kulaklığın bataryası büyük bir sıkıntı. Üretim tarihi ve hangi koşullarda üretildiği belli olmayan bir bataryayı yanıma bile yaklaştırmam. Özellikle lityum bataryalar, saatli bombadan farksızdır. Kulağınızda patladığı takdirde sağır olmanız içten bile değil.
Alınmaz tabii ki, ses kalitesi çok kötü olur. Ben deneyimledim berbattı. Paranızın yettiği kadar orijinal ürün öneririm. Orijinal kulaklıklar candır, gerçek ses neymiş öğreniyoruz.
Dostum sarı siteden Param Güvende ile veya İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerdeysen elden teslim ile orijinal Sennheiser momentum true Wireless 3 hatta 2 alabilirsin. Ses kalitesi fersah daha iyidir emin ol. Ki piyasada bu fiyata daha iyi ikinci el zor bulursun sıfır zaten bulamazsın bu kalitelerde. Sadece orijinal olup olmadıklarını kontrol etmen lazım. Onu da YouTube vs bir sürü video var zaten bakarak halledersin.
Neden ki. Galaxy Pro 3 replika alacağına 2500'e Buds FE al mis gibi kulaklık.
Alınmaz özellikle uzun vadede sağlığınız açısından riskli olur. Ürünlerin fiyatını söylerseniz o fiyata orijinal kulaklıklar önerebilirim.
Cevap veren herkese cok teşekkür ederim ayrıca 1.000 TL ve 2.000 TL altına biri 1.000 TL altı ANC'li diğeri 1.000 TL altı ANC'siz bir diğeri 2.000 TL altı ANC'li diğeri 2.000 TL altı ANC'siz olmak üzere 4 model önerebilir misiniz?
Cevap veren herkese cok teşekkür ederim ayrıca 1.000 TL ve 2.000 TL altına biri 1.000 TL altı ANC'li diğeri 1.000 TL altı ANC'siz bir diğeri 2.000 TL altı ANC'li diğeri 2.000 TL altı ANC'siz olmak üzere 4 model önerebilir misiniz?
-2.000 TL civarında ANC'li Galaxy Buds Core.
-1.600 TL civarında ANC'li QCY MeloBuds Pro.
-1.500 TL civarında ANC'li CMF Buds 2a.
-1.000 TL civarında ANC'li Redmi Buds 6 Lite.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Ses kalitesini geçtim bataryası ne kadar kalitelidir. Patlama riski falan olabilir.
O helde kesinlikle Ben Sennheiser momentum true wireless 2 diyorum (2. El ) max 2500 e bulunuyor zaten sarı sitede..Cevap veren herkese cok teşekkür ederim ayrıca 1.000 TL ve 2.000 TL altına biri 1.000 TL altı ANC'li diğeri 1.000 TL altı ANC'siz bir diğeri 2.000 TL altı ANC'li diğeri 2.000 TL altı ANC'siz olmak üzere 4 model önerebilir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-