Çözüldü Resident Evil 2 kasa açamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sorun bitmiyorrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 616
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kasa şifresi bende ama kasayı açamıyorum. Şifreyi girerken "onayla" diyorum ve daha ilk şifreyi bile giremeden kasadan atıyor beni. İnternetten baktım şifre doğru.

Çözüm
Sanırım "onayla" tuşuna her numarayı girdiğinde değil de hepsini yazdıktan sonra tıklaman gerekiyor. Yani videodan öyle anladım ben. Bir deneyebilir misin?

Sanırım "onayla" tuşuna her numarayı girdiğinde değil de hepsini yazdıktan sonra tıklaman gerekiyor. Yani videodan öyle anladım ben. Bir deneyebilir misin?

Çözüm

Klavye ile oynuyorum. Ekranım da bana sunulan seçenekler "onayla" ve "iptal et". Bir numarayı girdikten sonra o numaranın üzerine ekleyip devam edebileceğim bir tuş yok. Video da ki adam klavye ile oynamıyor sanırım.

Bir numarayı girdikten sonra o numaranın üzerine ekleyip devam edebileceğim bir tuş yok.
Videodaki adam da ekleme yapacak bir tuş kullanmıyor, direkt olarak hepsine getiriyor sırasıyla. Garip ama belki çalışabilir.

Bu arada bir video daha buldum ve dediklerini dinlediğimde sadece sonda "onayla" tuşuna bastığını söylediğini fark ettim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…