Resident Evil 2 Türkçe yama nereden bulurum?

serhatmorgan

Uzman
Exe'li yama indirmek istemiyorum ve başka bir forumda bulduğum dosya değiştirmeli yama da çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Eğer @27163 tarafından yapılan PAK Türkçe yamayı denediyseniz ve çalışmadıysa oyununuzun DX11 Non-RT sürümü olduğundan emin olun. Ek olarak Game Pass ile oynuyorsanız bu yama çalışmaz.

Exe'li yama indirmek istemiyorum ve başka bir forumda bulduğum dosya değiştirmeli yama da çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Calypso'dan kurup 2 gün önce oynadım. Güvenmiyorsan şifreleme yok exe'de. dnSpy kabak gibi gösteriyor direkt, bakabilirsin.

Eğer @27163 tarafından yapılan PAK Türkçe yamayı denediyseniz ve çalışmadıysa oyununuzun DX11 Non-RT sürümü olduğundan emin olun. Ek olarak Game Pass ile oynuyorsanız bu yama çalışmaz.
Yok Steam'den deniyorum. Dx11 sürümüne nasıl alabilirim peki oyunu?

Calypso'dan kurup 2 gün önce oynadım. Güvenmiyorsan şifreleme yok exe'de. dnSpy kabak gibi gösteriyor direkt, bakabilirsin.
Artık yine olmazsa mecbur onunla oynayacağım.

Yok Steam'den deniyorum. Dx11 sürümüne nasıl alabilirim peki oyunu?

Artık yine olmazsa mecbur onunla oynayacağım.
Steam'de oyuna sağ tık yapıp Özellikler dediğinizde sol kısımda Betalar kısmı olacaktır. Oradan "dx11_non-rt" seçeneğini seçeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…