serhatmorgan
Uzman
Exe'li yama indirmek istemiyorum ve başka bir forumda bulduğum dosya değiştirmeli yama da çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Calypso'dan kurup 2 gün önce oynadım. Güvenmiyorsan şifreleme yok exe'de. dnSpy kabak gibi gösteriyor direkt, bakabilirsin.Exe'li yama indirmek istemiyorum ve başka bir forumda bulduğum dosya değiştirmeli yama da çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Yok Steam'den deniyorum. Dx11 sürümüne nasıl alabilirim peki oyunu?Eğer @27163 tarafından yapılan PAK Türkçe yamayı denediyseniz ve çalışmadıysa oyununuzun DX11 Non-RT sürümü olduğundan emin olun. Ek olarak Game Pass ile oynuyorsanız bu yama çalışmaz.
Artık yine olmazsa mecbur onunla oynayacağım.Calypso'dan kurup 2 gün önce oynadım. Güvenmiyorsan şifreleme yok exe'de. dnSpy kabak gibi gösteriyor direkt, bakabilirsin.
Steam'de oyuna sağ tık yapıp Özellikler dediğinizde sol kısımda Betalar kısmı olacaktır. Oradan "dx11_non-rt" seçeneğini seçeceksiniz.Yok Steam'den deniyorum. Dx11 sürümüne nasıl alabilirim peki oyunu?
Artık yine olmazsa mecbur onunla oynayacağım.
Sadece varsayılan genel sürüm yazıyor ve o seçili.Steam'de oyuna sağ tık yapıp Özellikler dediğinizde sol kısımda Betalar kısmı olacaktır. Oradan "dx11_non-rt" seçeneğini seçeceksiniz.
Resim atar mısınız?Sadece varsayılan genel sürüm yazıyor ve o seçili.
Sadece varsayılan genel sürüm yazıyor ve o seçili.
Evet hocam senin yamayı denedim zaten ama olmadı bir türlü. Dediğin şeyi yapamadım ama yüksek ihtimal o yüzden olmadı. Betalar sekmesinde dediğin şey yok çünkü.Sana attığım linkten indirin RAR'dan çıkartın kurulum.txt içinde neler yapacağın yazıyor çok zor bir şey değil. https://www.technopat.net/sosyal/konu/resident-evil-2-remake-tuerkce-yama-dlc-dx11.3998208/
Attım.