serhatmorgan
Uzman
Türkçe yamayı beklemeli miyim, yoksa oyuna başlamalı mıyım direkt? Akşama doğru çıkacaksa beklemeyi düşünüyorum. Sizce ne zaman çıkar? Ya da oyuna başlanmalı mı?
sinnerclownceviri.net
www.calypsoceviri.com
Calypso sanırım exe dosyası olarak yayınlıyor. Hiç exe'li yama kullanmadım şu ana kadar korktuğum için. Dosyayı oyun dosyalarıyla değiştirmeli yamalar kullandım. Calypso'dan indirdiğim exe'li yama riskli midir?
Ben çok kullandım sıkıntı yok.Calypso sanırım exe dosyası olarak yayınlıyor. Hiç exe'li yama kullanmadım şu ana kadar korktuğum için. Dosyayı oyun dosyalarıyla değiştirmeli yamalar kullandım. Calypso'dan indirdiğim exe'li yama riskli midir?
Calypso sanırım exe dosyası olarak yayınlıyor. Hiç Exe'li yama kullanmadım şu ana kadar korktuğum için. Dosyayı oyun dosyalarıyla değiştirmeli yamalar kullandım. Calypso'dan indirdiğim Exe'li yama riskli midir?
Her yamayı ordan indiriyorum virüs totaldan ve malware den taratıyordum hiç bir sorunla karşılaşmadım.Calypso sanırım exe dosyası olarak yayınlıyor. Hiç exe'li yama kullanmadım şu ana kadar korktuğum için. Dosyayı oyun dosyalarıyla değiştirmeli yamalar kullandım. Calypso'dan indirdiğim exe'li yama riskli midir?