Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Yapay zekayla 1 2 günde çıkar muhtemelen.
serhatmorgan
Uzman
Resident Evil serisi Türkiye'de yeterince satmıyor mu ya niye Türkçe çıkmıyor ben Türkçe çıkacak sanıyordum 
Batur
Başarılı
Resident Evil serisi Türkiye'de yeterince satmıyor mu ya niye Türkçe çıkmıyor ben Türkçe çıkacak sanıyordum![]()
Arapça ve lehçe bile var Türkçe yok ama adamlara da biraz hak veriyorum Türkiye'den oyunu oynayan kesimin %40 kadarı crack oynar büyük ihtimal.
Daha oyun çıkmadı çıktığından tahminimce 1-2 haftaya güzel çeviriler çıkar ama yapay zeka çevirileriyle de çıktığın gün bile çıkabilir.
Yapay zeka ile yapılan çeviriler çok mu kötü.
Kenichi
Uzman
Yapay zekayla oyun çıktığının ertesi günü kaliteli yapay zeka çevirisidir diyerekten leş bi çeviri yayınlarlar,
20 25 civarı çeviride emeği geçen biri olarak diyorum yapay zeka ile yapılmış oyun çevirileri LEŞTİR.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 2
Resident Evil serisi Türkiye'de yeterince satmıyor mu ya niye Türkçe çıkmıyor ben Türkçe çıkacak sanıyordum![]()
Bunun satışla bir ilgisi yok. Firma in-house çalışmayı tercih ediyor yani dil yerelleştirme işlerini dışarıya vermek yerine kendi bünyesinde yapıyor. Ancak bünyelerinde Türk bir ekip olmadığı için Türkçe dil desteği eklenmiyor. Ayrıca Resident Evil serisi Türkiye’de gayet iyi satıyor. Steam’deki inceleme sayılarına bakabilirsiniz "Türkiye’de satmıyor" gibi bir durum söz konusu değil. Örneğin Resident Evil Village, Türkçe olarak Türkiye’de oldukça iyi sattı ve inceleme sayısında 6. sıradayız.Arapça ve lehçe bile var Türkçe yok ama adamlara da biraz hak veriyorum Türkiye'den oyunu oynayan kesimin %40 kadarı crack oynar büyük ihtimal.
Yapay zekayla oyun çıktığının ertesi günü kaliteli yapay zeka çevirisidir diyerekten leş bir çeviri yayınlarlar,
20 25 civarı çeviride emeği geçen biri olarak diyorum yapay zeka ile yapılmış oyun çevirileri LEŞTİR.
O zaman 1-2 hafta Türkçe yamayı bekleyeceğiz. (Kaliteli)
Kenichi
Uzman
Artık ne zamana çıkarsa diyeceğim de kesin yapılır; RE bizde çok popüler. Ben bile korku ile çok aram olmamasına rağmen, 7 hariç tüm RE'lere sahibim.O zaman 1-2 hafta Türkçe yamayı bekleyeceğiz. (Kaliteli)
Son düzenleyen: Moderatör: