Sürprizbozan Resident Evil 3 Remake hikayesini ve oynanış tarzı hakkındaki düşüncelerim

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Az önce hemen hemen 7,5 saatlik bir süreyle oyunu bitirdim ve bu benim belki de ilk korku oyunu deneyimim oldu. Bunun yanı sıra da ilk kez bir Resident Evil oyunu oynayıp bitirmiş oldum. Doğrusu söylemek gerekirse oyunun grafikleri, mekanikleri ve boss fight'ları genel olarak baktığımda iyi ve hoş olduğunu söyleyebilirim. Sosyal medyadan baktığıma göre, oyunun orijinal versiyonu ile remake versiyonu arasında birkaç farklılık varmış. Mesela orijinalindeki birkaç sahne remake versiyonunda bulunmuyor ve hayranlar orijinal oyundaki Nemesis'in daha iyi olduğunu, bu remake versiyonunda bayağı rezil edildiğini düşünüyor. Diğer yandan oyunun hikayesi ise gayet muhteşem ve anlaşılır. Anladığım kadarıyla Umbrella şirketi, başlarda masum gibi gösterilirken daha sonradan aslında çok farklı emellerinin olduğunu öğreniyoruz. Oynanış ise bayağı bir keyiflendirdi beni. Sürekli bir çatışma ve bolca aksiyon içerisindeydim. Karakterler ise son derece iyi yazılmış ve tasarlanmış.

Benim genel olarak söylemek istediklerim bunlardı. Peki sizin Resident Evil 3 remake hakkındaki düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü ve zayıf RE Remake'sini beğendiyseniz acaba 2 gibi bir sanat eserini ya da 4 gibi aksiyon bombası bir oyunu oynasanız ne hisserdersiniz?

Ben RE:3 Remake'e bir remake daha gelmesini bekliyorum yakın zamanda. Çünkü hak ediyor.

Re 2'yi oynadım biraz ama mermi sıkıntısından dolayı özellikle yarıda bıraktım. Re 4'ü ise oynamayı planliyorum yakın tarihlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…