Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, ben konu oyunlara gelince korkak biriyim, karanlık falan gerer beni ama korku oyunlarına da yavaştan başlayıp devam etmek istiyorum. Sizce RE4 oynayabilir miyim, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ben konu oyunlara gelince korkak biriyim, karanlık falan gerer beni ama korku oyunlarına da yavaştan başlayıp devam etmek istiyorum. Sizce RE4 oynayabilir miyim, alınır mı?
Onun yerine Slenderman gibi oyunlar oynayın. Böylece alışın. Fakat şu an indirimdeyse alın. Sonradan çünkü oynayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Al ama ilk önce basitden zora kadar Korku oyunları oyna yoksa büyük travma yaşarsın.

Alınır, bu fırsatı kaçırmayın derim. Ha bir de "Resident Evil 4 oynamadan önce korku oyunu oynayın" diyenleri de takmayın. Oyunda bol bol aksiyon var. Anlık Jumpscare'lara sahip yürüme simülasyonlarıyla bir tutulmasını anlamıyorum.

Arkadaşlar şimdi yalan yok ben gayet bayağı bayağı tırsak bir oyuncuyum ama Resident Evil 4 remakei bayağı merak ediyorum YouTube'ta ana sayfamda hep karşıma çıkıyor canım çekiyor ama giriş kısmı da beni bir tık korkutuyor. Steam'de 15 dolarım var oyunda şu anda indirimde alınır mı? Kolay modda oynayabilir miyim jumpscare çok var mı?