Selamlar oyunsever dostlarım,

Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 7 Biohazard
Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

(Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.)

Proje Yöneticisi
AYS & Nutch

Developer
Deftones

Çevirmen
AYS
Nutch
Başak
Yağız Han "Vico" Şahin
Meltem Saatçi
Emincan Şanlıtürk
Sümeyye Kaptan
Anlqlsn
İrem Bezci

➡️YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA⬅️

WEBSİTE: www.hangarceviri.com
DİSCORD: discord.gg/hangar

YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR?

RE7 klasörü içerisinde yer alan dosyayı
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RESIDENT EVIL 7 Biohazard klasörüne atın.
Ardından mevcut dosya ile değiştirin. Oyun Türkçe Olacaktır.

1736741771344.webp

Merhaba. Elinize emeğinize sağlık, oyunu sizin yamanız sayesinde keyifle bitirdim. Fakat ufak bir eleştirim var. Bazı yerlerde tutarsızlık gördüm. Mesela insan Lucas'ın bizi ilk aradığı kısımda telefonda anahtarın bir odada olduğunu söylediği kısım. O oda Lucas'ın repliğinin çevirisinde farklı, haritada farklı gözüküyor. Bunun benzeri iki, üç durum daha var haberiniz olsun.

Selamlar oyunsever dostlarım,

Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 7 Biohazard
Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

(Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.)

Proje Yöneticisi
AYS & Nutch

Developer
Deftones

Çevirmen
AYS
Nutch
Başak
Yağız Han "Vico" Şahin
Meltem Saatçi
Emincan Şanlıtürk
Sümeyye Kaptan
Anlqlsn
İrem Bezci

➡️YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA⬅️

WEBSİTE: www.hangarceviri.com
DİSCORD: discord.gg/hangar

YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR?

RE7 klasörü içerisinde yer alan dosyayı
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RESIDENT EVIL 7 Biohazard klasörüne atın.
Ardından mevcut dosya ile değiştirin. Oyun Türkçe Olacaktır.

Eki Görüntüle 114662

Resident Evil 2 ve 3 Remake için de Türkçe yama yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Elinize emeğinize sağlık, oyunu sizin yamanız sayesinde keyifle bitirdim. Fakat ufak bir eleştirim var. Bazı yerlerde tutarsızlık gördüm. Mesela insan Lucas'ın bizi ilk aradığı kısımda telefonda anahtarın bir odada olduğunu söylediği kısım. O oda Lucas'ın repliğinin çevirisinde farklı, haritada farklı gözüküyor. Bunun benzeri iki, üç durum daha var haberiniz olsun.
Selamlar, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. En kısa zamanda oyunu tekrar test edip sorunları gideceğiz.

Resident Evil 2 ve 3 Remake için de Türkçe yama yapar mısınız?

Şu an için onlara ayıracak vaktimiz yok ama olursa elbette yaparız.

Merhabalar hocam elinize sağlık, 2, 3 ya da reqiuem(henüz çıkmadı ama 😂) oyunlar için yerelleştirme planınız mevcut mudur? Seriye yeni başladım 7. oyundan itibaren oynamayı düşünüyorumda ona göre mevcut yapay zeka çevirileri arasından seçim yapmam gerekecek, 2 ve 3 için yapay zeka çevirilerinden önerisi olan varsa iletebilirse çok memnun olurum.

Merhabalar hocam elinize sağlık, 2, 3 ya da reqiuem(henüz çıkmadı ama 😂) oyunlar için yerelleştirme planınız mevcut mudur? Seriye yeni başladım 7. oyundan itibaren oynamayı düşünüyorumda ona göre mevcut yapay zeka çevirileri arasından seçim yapmam gerekecek, 2 ve 3 için yapay zeka çevirilerinden önerisi olan varsa iletebilirse çok memnun olurum.
Ne yapay zekası 2 3 ün bir sürü el çevirisi varken yapay zeka çeviriyle mi uğraşacan? Biraz araştır bulursun illaki.