Veira

Başarılı
İki oyunun tüm DLC paketleri şeklinde fiyatı 15 dolara inmiş. Bu oyunlar için güzel fiyat fakat oynayabilir miyim bilmiyorum. Şu ana kadar hep hikaye odaklı veya aksiyon oyunları oynadım. Korku oyunlarına pek girişmedim. Bu oyunlar korku serilerine pek hakim olmayan birisi için güzel bir başlangıç mı? 7 çok korkunç diye hatırlıyorum sadece. 8 daha çok gericiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Yanına bir de aynı şekilde yine iki oyunu kapsayan RE2, RE3 bundle paketini de ekle; asla pişman olmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır. Hocam Resident Evil 4 Remake Gold Edition da alabilirsiniz, aksiyonu boldur. 7 ve 8 kadar korkutucu bir oyun değil. Yine Resident Evil 5 oyununa da bakabilirsiniz, sizin oyun anlayışınıza uygun çünkü.

Alınır. Yanına bir de aynı şekilde yine iki oyunu kapsayan RE2, RE3 bundle paketini de ekle; asla pişman olmazsın.

Kesinlikle alınır. Hocam Resident Evil 4 remake Gold Edition da alabilirsiniz, aksiyonu boldur. 7 ve 8 kadar korkutucu bir oyun değil. Yine Resident Evil 5 oyununa da bakabilirsiniz, sizin oyun anlayışınıza uygun çünkü.

4'ü mutlaka almayı planlıyorum. Normalde yaz indirimlerinde alacaktım bu oyunları ama 7 ve 8 ilk defa tüm paketler dahil 15 dolara inmiş sanırım. Onu kaçırmayayım.

Bu oyunları yazın oynayacağımdan 2, 3, 4 ve 5'i yaz indirimlerinde değerlendiririm. Tavsiyeleriniz için sağ olun.

7 de gerilim ve korku, aksiyonu çoğu zaman bastırıyor evet ama öyle Outlast gibi bir oyunda değil. 8. oyunda ise bazı istisna 1-2 yer hariç korkunç değildi, sadece hayatta kalma gerilimi var. 8. oyun en sevdiğim re oyunu olabilir 9'u daha oynamadım ama 8. oyun hem hikaye hem gameplay olarak çok iyiydi. 4. oyunda çok sağlam oyun ama hikayesi çok ilgi çekici olmadığı için objektif olarak bence 8. oyun daha iyiydi.

7 de gerilim ve korku, aksiyonu çoğu zaman bastırıyor evet ama öyle Outlast gibi bir oyunda değil. 8. oyunda ise bazı istisna 1-2 yer hariç korkunç değildi, sadece hayatta kalma gerilimi var. 8. oyun en sevdiğim re oyunu olabilir 9'u daha oynamadım ama 8. oyun hem hikaye hem gameplay olarak çok iyiydi. 4. oyunda çok sağlam oyun ama hikayesi çok ilgi çekici olmadığı için objektif olarak bence 8. oyun daha iyiydi.

7 ve 8'i aldım. Re serisine önce 4 ile başlamayı planlıyorum. 4 en az gerici olanıymış sanırım aralarında. 8'den önce mecburen 7'yi de oynamalıyım malum hikaye devamlılığı açısından. Ondan dolayı 4 ile başlayıp bu seriye adapte olacağım. Sağ olun.