Fragmanın genel havası, özellikle de edgy kapanışı çok hoştu. Güzel duruyor, bekliyoruz.

Bu arada muhtemelen open world olmayacak. Parça parça ama geniş haritalara sahip olacak. RE8 de öyleydi aslında. Bunda biraz daha büyük olabilir ama yapı olarak muhtemelen benzer olacak.

Açık konuşmak gerekirse fragman çok enteresandı. Çok fazla teori gördüm bununla ilgili. Leon olacak, chris olacak diye. Gerçekten forumda çok ilgi görmemesine şaşırdım bu oyunun. Açık dünya elementleri olacağı söyleniyor. Resident Evil 7 yönetmeni, bu oyunu da yönetecekmiş. İliklerimize kadar korkacağız belli ki. Benim 2026 yılında GTA ile birlikte en beklediğim oyun konumunda.

Resident Evil serisi hayranı olarak 7'den sonra seri biraz düşüşteydi RE3 remake de eskisine benzer olmamıştı, raccon City yok etmekte acele ettikleri için böyle ile biraz kurtarmaya bakıyorlar ama hem eski re 3 hem remake de nükleer füze ile şehir komple yok oluyor toz tanesi haline geliyor 9'da sanki nükleer bomba yememişte normal füze yemiş üstüne zombilerin hala cirit attığı yere dönüyor.

Resident Evil serisi hayranı olarak 7'den sonra seri biraz düşüşteydi RE3 remake de eskisine benzer olmamıştı, raccon City yok etmekte acele ettikleri için böyle ile biraz kurtarmaya bakıyorlar ama hem eski re 3 hem remake de nükleer füze ile şehir komple yok oluyor toz tanesi haline geliyor 9'da sanki nükleer bomba yememişte normal füze yemiş üstüne zombilerin hala cirit attığı yere dönüyor.
Aksi halde re 7 ile seri tekrar canlandı nasıl düşüşteydi ya sadece RE3 Remake ile çuvalladılar biraz boş yapmıssınız.